Jorge Enrique Abello și Ana María Orozco, din nou împreună pe platourile de filmare după 21 de ani. Cei doi vor juca într-un serial dramatic

Publicat pe 29.09.2022 la 16:00 Actualizat pe 29.09.2022 la 10:05

Jorge Enrique Abello și Ana María Orozco joacă din nou împreună într-un serial dramatic. Cei doi s-au reunit după 21 de ani de absență.

Jorge Enrique Abello și Ana Maria Orozco

Jorge Enrique Abello și Ana María Orozco

Getty Images

Jorge Enrique Abello și Ana María Orozco au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din telenovele. Cei doi au interpretat rolurile principale în telenovela “Betty cea urâtă” și au reușit să-i surprindă pe fanii din întreaga lume. De-a lungul timpului au intrat în pielea acelorași personaje și pe scenele teatrelor, acolo unde spectacolul a fost cu mult diferit.

Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello, din nou împreună pe platourile de filmare după 21 de ani

După 21 de ani de când au apărut pentru prima oară împreună în telenovela “Betty cea urâtă”, Jorge Enrique Abello și Ana María Orozco apare într-un nou serial dramatic. ‘She says, he says’ spune povestea divorțului unui cuplu ce nu-și mai găsește locul de sine stătător.

“‘She says, he says” este o poveste originală cu două versiuni ale aceleiași întâmplări. Este un proiect fără precedent, acolo unde telespectatorii se vor confrunta cu o ficțiune ce nu a mai fost văzută până acum. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă cel mai iconic cuplu din lumea telenovelelor va divorța.”, stă scris în comunicatul de presă lansat de Onceloops și VIP 2000 TV, cele două companii producătoare, conform Arhyde.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reprezentanții acestora au mari așteptări din partea serialului, asta pentru că Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello au dat viață personajelor Beatriz Pinzón Solano și Armando Mendoza, cele mai iubite personaje din istoria telenovelelor. Până acum, cei doi actori nu au oferit nicio informație oficială, însă au postat mai multe fotografii în mediul online, acolo unde apar împreună.

“M-am întâlnit cu dragii mei.”, a scris Ana María Orozco în dreptul unei imagini în care apare lângă Jorge Enrique Abello și Alex Vannelli.

Citește și: Gökberk Demirci din “Jurământul” surprinde cu o fotografie rară în care apare fără tricou. Cum arată vedeta

“Ce frumoși”, “Sper să avem o surpriză și Betty să revină la Ecomoda, pentru toți fanii”, “Ce frumos, Anita. Îmi aduc aminte ce ai spus odată în Chile, că norocul nostru este că anii nu vin singuri”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello, protagoniști într-un nou serial

Deși Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello nu au dezvăluit până acum detalii despre proiect, reprezentanții celor două firme producătoare au mari așteptări din partea serialului.

“De multă vreme nu am mai avut un serial care să provoace o astfel de isterie așa cum se va întâmpla cu acesta.”, a declarat Roxana Rotundo, CEO al VIP 2000 TV, potrivit Semana.com. Se pare că serialul va avea cadre filmate la cele mai înalte standarde și de aceea, așteptările sunt la fel de mari.

“Acestea sunt momentele în care trebuie să ne reinventăm în domeniul audiovizualului pentru a obține acel efect wow care să-ți capteze atenția. America Latină a așteptat mai mult de 20 de ani revenirea acestui cuplu.”, a mărturisit Roxana Rotundo.

Citește și: Alina Boz surprinde prin naturalețe într-o nouă ședință foto. Cum s-a lăsat văzută vedeta din “Ține-mă de mână”

“Betty cea urâtă” a văzut pentru prima oară lumina zilei pe 25 octombrie 1999 și a avut ultima difuzare pe 8 mai 2001. Ulterior s-au realizat mai multe versiuni ale poveștii, însă niciouna nu a mai avut același efect ca prima. Tema principală a poveștii este interpretată de Yolanda Rayo.

În articolul

Jorge Enrique Abello și Ana María Orozco, din nou împreună pe platourile de filmare după 21 de ani. Cei doi vor juca într-un serial dramatic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x