Kerem Bürsin oferă noi detalii despre proiectul Mavi Magara în care joacă rolul de protagonist. Ce a declarat actorul

Publicat pe 27.05.2024 la 11:19 Actualizat pe 27.05.2024 la 12:04

Kerem Bürsin urmează să revină în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Protoagonistul din Dragostea plutește în aer se bucură de succes.

actori pe platourile de filmare

Kerem Bürsin oferă noi detalii despre proiectul Mavi Magara în care joacă rolul de protagonist

Happy Channel

Kerem Bürsin revine în atenția publicului după o lungă perioadă de absență. Actorul a mărturisit că filmările pentru producția Mavi Mağara în care joacă alături de actrița Devrim Özkan au luat sfârșit.

Kerem Bürsin oferă noi detalii despre proiectul Mavi Magara în care joacă rolul de protagonist

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Okan Yalabık, Deniz Cengiz, Ece Dizdar, Yüsra Geyik. Urmează să apară pe una dintre platformele de streaming și se așteaptă a fi o senzație, arată seriesturkish.com. Protagonistul din Dragostea plutește în aer a menționat că filmul va avea premiera în septembrie sau luna octombrie a anului 2024, însă nu se cunoaște încă data exactă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ceea ce privește viața departe de luminile reflectoarelor, a menționat că nu este atent la comentariile pe care le primește pe rețelele sociale din partea internauților. Nu a uitat să puncteze faptul că pentru el, sănătatea mentală primează. Acest lucru îi oferă energie pentru a-și continua antrenamentele în sala de sport. Deși ultima fotografie pe care a publicat-o pe contul personal arată că fizicul său este unul de invidat, actorul a declarat că “sportul se reflectă în fizic.”

Citește și: Kerem Bürsin s-a reîntâlnit cu Antonio Banderas în Spania. Fanii se așteaptă la o colaborare profesională

Nu a uitat să transmită tuturor că prietenia pe care o are cu fosta parteneră Serenay Sarıkaya este una de lungă durată. Acesta a reușit să strângă până acum peste 11 milioane de fani din toată lumea pe contul personal de instagram, acolo unde a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

Cele mai recente dintre acestea îi arată schimbarea fizică prin care a trecut și cum se arată în prezent celor care l-au urmărit încă de la început. Într-un interviu recent, a vorbit despre fosta parteneră pe care a declarat că o iubește.

Kerem Bürsin vorbește despre Serenay Sarıkaya într-un interviu

Nu a ținut să părăsească evenimentul la care a fost prezent înainte de a spune câteva cuvinte despre fosta parteneră. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui serial și de atunci energia lor a rămas complet aceeași. Au participat în cadrul aceleiași întruniri.

Citește și: Confesiunea surprinzătoare a lui Kerem Bürsin despre fosta parteneră, Serenay Sarıkaya: “O iubesc”

“Bineînțeles că ne-am salutat, o ador pe Serenay. E o persoană minunată și o iubesc foarte mult. Avem o prietenie frumoasă. De aceea ne salutăm mereu și vorbim de fiecare dată când ne întâlnim.”, a spus actorul. După o perioadă de absență a decis să revină pe rețelele sociale pentru a-și prezenta cele mai recente proiecte.

Cu toate că a fost cuplat de-a lungul timpului cu diferite actrițe, nu a lăsat loc de interpretări. Născut pe 4 iunie 1987, a avut o copilărie trăită departe de țara natală. ȘI-a organizat viața în așa fel încât fiecare moment să aibă o însemnătate deosebită. Rolul care i-a adus cea mai mare vizibilitate atât în Turcia cât și în țara natală este Dragostea plutește în aer. Premiera a avut loc între 2020 și 2021. Sora sa, Melis Bürsin, trăiește departe de acesta, însă împreună au o legătură extrem de specială. A specificat că la început i-a fost teamă să pornească pe drumuri actoriei, având în vedere faptul că nu știa să vorbească limba turcă.

În articolul

Kerem Bürsin oferă noi detalii despre proiectul Mavi Magara în care joacă rolul de protagonist. Ce a declarat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 iunie 2024. Leii sunt sfătuiți să abordeze lucrurile cu mintea deschisă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Locul pitoresc şi liniştit unde te poţi retrage pentru 130.000 de lire sterline. Cabana de piatră vine însă la pachet cu o „problemă”
a1.ro
Zece ispite masculine sunt gata să pornească într-o călătorie unică la Insula Iubirii
HelloTaste.ro
Limonadă cu ghimbir și mentă. Cum dai gust și aromă băuturii tale
Catine
Horoscopul săptămânii 17 iunie – 23 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
useit.ro
Explozia cosmică unică în viață ce are loc în această vară. Așa ceva se întâmplă doar o dată la 80 de ani
as.ro
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
MediCOOL
Calculul deficitului caloric pentru femei și bărbați. Cum afli câte calorii ai voie să consumi pentru a slăbi
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală grea: "Dumnezeu să te ierte..." / FOTO
DeParinti
Cele mai bune rețete de brioșe pentru bebeluși
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă bei ceai verde în fiecare zi. Cum te poate influența această băutură
HelloTaste
Biscuiți digestivi cu fulgi de ovăz. Rețeta unui desert sănătos
x