Kerem Bürsin s-a reîntâlnit cu celebrul Antonio Banderas în Spania. Ce eveniment a avut loc acolo

Publicat pe 18.04.2022 la 12:19 Actualizat pe 18.04.2022 la 13:16

După întâlnirea pe care au avut-o în cadrul unul festival de film din Spania, Kerem Bürsin și Antonio Banderas și-au reunit forțele în Malaga. Ce eveniment a avut loc acolo și cum au petrecut actorii.

Kerem Bürsin poartă o cămașă albastru închis și o geacă, iar Antonio Banderas poartă o cămașă albă

Kerem Bürsin și Antonio Banderas în Spania

Profimedia Images

Kerem Bürsin și Antonio Banderas s-au reîntâlnit în Malaga, locul pe care actorul turc l-a vizitat pentru prima oară cu ocazia celei de-a 25-a ediție a Malaga Film Festival. La momentul acela, faimoșii s-au împrietenit, iar acum au petrecut din nou câteva zile împreună, alături de prieteni.

Paștele a fost sărbătoarea ce i-a ținut alături, iar fotografiile realizate au ajuns imediat virale în mediul online.

Kerem Bürsin s-a reîntâlnit cu celebrul Antonio Banderas în Spania

După ce faimosul actor din “Dragostea plutește în aer” și-a pus fanele din Spania pe jar, de data aceasta s-a întors cu ocazia unui eveniment restrâns alături de Antonio Banderas. Celebrul actor l-a invitat cu ocazia sărbătorilor pascale în Malaga, locul în care el trăiește. Cei care îl îndrăgesc i-au fost alături încă o dată și s-au bucurat de evenimentul cu pricina. La scurt timp după ce Kerem Bürsin și Antonio Banderas s-au reîntâlnit, prima fotografie cu cei doi a ajuns deja pe pagina personală de Instagram a vedetei din “Dragostea plutește în aer”.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

“Îți mulțumesc pentru ospitalitatea ta. A fost o experiență minunată.”, a scris Kerem Bürsin în mediul online, acolo unde fanii nu au ezitat să îl aprecieze. Peste 14 mii de comentarii și mai mult de 800 de mii de aprecieri au fost lăsat pe pagina actorului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt atât de mândră de tine”, „Sper că o să strălucești în continuare la fel”, “Ne bucurăm că te-ai distrat atât de mult”, au fost doar câteva dintre comentarii. Ulterior, Antonio Banderas a fost cel care le-a arătat tuturor că prietenia începută alături de Kerem Bürsin este una sinceră, de durată.

Citește și: Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” s-au întors în Turcia. Ce au crezut fanii celor doi

“O plăcere să împart cu tine tradițiile orașului meu. Întotdeauna vei fi la fel de bine primit, dragă Kerem.”, a scris și Antonio Banderas pe rețelele sociale. Celebrul actor a specificat faptul că a petrecut câteva din din săptămâna sfântă alături de vedeta din Turcia, dar și alți oameni dragi.

Kerem Bürsin, oaspete în Malaga în timpul Sărbătorilor de Paște

Kerem Bürsin a călătorit în Malaga la invitația lui Antonio Banderas. Aceștia și-a exprimat dorința de a petrece Sărbătorea Paștelui alături de celebrul actor turc. Cei doi au urmărit parada din Săptămâna Mare și au luat parte la distracție, alături de alți invitați. Ca în fiecare an, Antonio Banderas și-a invitat oamenii apropiați acasă și au privit împreună parada specifică acestor zile. Alături de cei doi a stat în permanență și Nicole Kimpel, partenera lui “Zorro”.

Cele mai recente știri ce îl au în prim-plan pe Kerem Bürsin vorbesc despre o posibilă relație între actorul turc și vedeta Stephanie Cayo. Deși cei doi s-au întâlnit în Spania, nu a fost depistată nicio legătură amoroasă. Cea care a lămurit polemica apărută a fost chiar sora actriței care a dezvăluit că aceasta nu are niciun partener la momentul actual.

Citește și: Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”, creativă în timpul liber. Ce hobby are actrița

De altfel, chiar actorul din “Dragostea plutește în aer” a fost cel care a declarat că la momentul actual munca este cea care îi ocupă cea mai mare parte a timpului. Cât despre pozele alături de Hande Ercel, acestea nu au dispărut în totalitate de pe pagina personală de socializare a vedetei.

În articolul

Kerem Bürsin s-a reîntâlnit cu celebrul Antonio Banderas în Spania. Ce eveniment a avut loc acolo

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x