Kerem Bürsin și-a revăzut sora după 3 ani de absență. Ce fotografie a postat Melis Bürsin în mediul online

Publicat pe 07.08.2023 la 17:05 Actualizat pe 07.08.2023 la 15:40

Kerem Bürsin și-a revăzut sora după 3 ani de absență. Ce fotografie a postat Melis Bürsin în mediul online și cum au reacționat internauții.

Kerem Bürsin poartă un tricou gri și o jachetă neagră

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” pe covorul roșu

Profimedia Images

În copilărie și adolescență, viața lui Kerem Bürsin s-a învârtit în jurul familiei sale. Odată cu dezvoltarea sa profesională, a început să lucreze în Turcia și să-și construiască un nume în țara sa natală. Recent, protagonistul din “Dragostea plutește în aer” s-a întâlnit cu familia sa după o lungă perioadă în care au stat separați.

Kerem Bürsin și-a revăzut sora după 3 ani de absență

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia și a reușit de-a lungul timpului să-și construiască o întreagă armată de fani grație rolurilor pe care le-a interpretat. Odată cu “Dragostea plutește în aer”, fani din lumea întreagă i-au aflat povestea vieții și au încercat să stea cât mai aproape de evenimentele care s-au succedat pe parcursul timpului.

Dacă în ceea ce privește relațiile amoroase toată lumea știe acum că Hande Erçel și Kerem Bürsin nu mai formează un cuplu, puțin sunt cei care cunosc relația actorului cu sora sa, Melis Bürsin. Cei doi frați nu s-au mai văzut de 3 ani, iar în tot acest timp nepoțelul actorului a crescut văzând cu ochii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mi-a fost dor de tine. Nu-mi vine să cred că nu ne-am mai văzut de 3 ani. Să nu se mai întâmple! Ești favoritul lui Theo. Nimic nu este mai important decât familia și să fii cu cei dragi.”, a scris Melis Bürsin pe pagina personală de Instagram. Peste două mii de comentarii și mai mult de 50 de mii de aprecieri au fost lăsate de fanii de pretutindeni.

Citește și: Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu ultima fotografie din mediul online. Cum a apărut actorul după o lungă absență

“Să nu se mai întâmple asta vreodată”, a scris protagonistul din “Dragostea plutește în aer” ca răspuns. Ceilalți s-au bucurat de prezența micuțului alături de unchiul său. Melis Bürsin se descrie pe pagina de socializare ca fiind “creatoare de multe lucruri”, dar și scriitoare. Dat fiind faptul că o poveste din copilăria sa și a fratelui său a fost scoasă din tipare și adusă în librării.

Kerem Bürsin a postat prima fotografie alături de bunica sa

După finalizarea proiectului “Dragostea plutește în aer”, Kerem Bürsin a ținut să rămână activ în mediul online și să-și încânte fanii cu cele mai inedite apariții. De data aceasta, îndrăgitul actor apare alături de buncia sa, una dintre cele mai speciale persoane.

“Te iubesc, bunico”, a scris vedeta. Ulterior, mai multe imagini din copilăria sa au apărut în cadrul Instastory. Cele mai multe dintre ele, alături de Melis Bürsin. Una dintre acestea îl arată pe Kerem îmbrăcat într-un costum de supererou.

Citește și: Halil Ibrahim Ceyhan și Nanuka Stambolishvili, noul cuplu apreciat de fanii serialului “Moștenirea”. Ce fotografie a postat actrița în mediul online

“Nici măcar nu știu ce este acela un costum de supererou, dar mi-am luat această treabă foarte în serios.”, a scris actorul din „Dragostea plutește în aer”. Acesta va putea fi urmărit în curând într-un proiect nou, filmul “Lemi”. Prima imagine a fost postată chiar pe pagina sa de socializare, iar fanii au rămas surprinși de apariția sa inedită. Cunoscut pentu roluri din seriale precum “Love is in the air”, “Waiting for the sun” și “Heart of the city”, acesta se numără printre cei mai buni actori ai tinerei generații, fiind o speranță pentru viitor.

În articolul

Kerem Bürsin și-a revăzut sora după 3 ani de absență. Ce fotografie a postat Melis Bürsin în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x