Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” a apărut alături de iubit în mediul online. Prima imagine cu îndrăgostiții

Publicat pe 08.04.2022 la 11:16 Actualizat pe 08.04.2022 la 12:10

Melisa Döngel din “Dragostea pluteste in aer” a apărut alături de noul iubit în mediul online. Atunci când toată lumea credea că vedeta este îndrăgostită de altcineva, aceasta a venit cu o surpriză. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima.

Melisa Döngel poartă o rochie verde, privește spre soare și are părul desprins și ondulat

Melisa Döngel din “Dragostea pluteste in aer”

Happy Channel

Melisa Döngel se numără printre cele mai cunoscute actrițe la momentul actual. La doar 22 de ani a demonstrat că poate interpreta roluri inedite în producții diverse. “Dragostea plutește în aer” a reușit să-i aducă popularitatea și să o claseze pe cele mai importante locuri în topurile internaționale.

Ca orice artistă de top, Melisa Döngel a intrat în atenția publicului și cu ajutorul conturilor de socializare, acolo unde postează fotografii și filmulețe atât din viața personală, cât și din cea profesională. Recent, aceasta a dezvăluit cine este partenerul său de viață.

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer”, prima apariție alături de iubit pe rețelele sociale

Una dintre cele mai apreciate actrițe la momentul actual, Melisa Döngel a devenit rapid un nume important în industria cinematografiei. De asemenea, viața sa personală a reușit să atragă fanii de pretutindeni. Deși are doar 22 de ani, actrița din “Dragostea plutește în aer” a trăit până acum o viață de coșmar. Aceasta a fost abuzată de tatăl ei în copilărie și recent s-a descoperit că aceasta încearcă să-și destăinuie fricile cu care s-a confruntat o bună perioadă de timp. A încercat de asemenea să-și salveze sora mai mică, dorind să o țină sub tutela sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, dramele au ajutat-o să se transforme într-o femeie sigură pe sine, iar la momentul actual trăiește o frumoasă relație de iubire cu Önder Tiryaki. Dacă până acum se credea că frumoasa vedetă își împarte viața cu Deniz Şahin, iată că zvonurile au fost infirmate rapid. Melisa Döngel a postat recent o fotografie în care apare alături de Önder Tiryaki, cel pe care îl alintă “iubire”. Peste 500 de comentarii și tot mai multe aprecieri au ajuns în dreptul postării vedetei.

Citește și: 6 momente în care Hazar Ergüçlü a impresionat cu ținutele sale. Cum a apărut vedeta în mediul online

Melisa Döngel are peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a postat 336 de fotografii și filmulețe.

Cine este Önder Tiryaki, iubitul actriței Melisa Döngel

Născut în 1985 în Izmit, Önder Tiryaki este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Turcia. Bărbatul se ocupă atât de coafurile celor mai importante vedete din țara sa natală, cât și de make-up-ul acestora. De-a lungul timpului a reușit să le ofere un look de invidiat faimoaselor actrițe ce au jucat în seriale importante. Acesta deține la momentul actual un salon de înfrumusețare.

Urmărește “Dragostea plutește în aer”, joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Printre postările sale de pe pagina personală de Instagram, se pot vedea interacțiuni și cu actrița Melisa Döngel, cea cu care formează la momentul actual un cuplu. Până acum, se știa faptul că Önder Tiryaki este într-o relație amoroasă cu Serenay Sarıkaya. Acesta are peste 150 de mii de fani pe contul personal de Instagram, însă nicio fotografie personală alături de Melisa Döngel.

Citește și: Lucruri mai puțin cunoscute despre Gizem Arıkan din “Păsări rănite”. Cum este actrița în viața reală

Născută pe 18 septembrie 1999 în Istanbul, Melisa Döngel a jucat în mai multe seriale de succes de-a lungul timpului, primul fiind “Elif”, acolo unde timp de 294 de episoade a interpretat rolul „Süreyya”. În “Dragostea plutește în aer” interpretează rolul “Ceren”, cea mai bună prietenă a frumoasei “Eda”.

În articolul

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” a apărut alături de iubit în mediul online. Prima imagine cu îndrăgostiții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x