Mert Ramazan Demir face parte din distribuția seriei Suleyman Magnificul. Ce alți actori de excepție mai joacă în celebrul serial

Publicat pe 08.02.2024 la 12:42 Actualizat pe 08.02.2024 la 14:06

Mert Ramazan Demir joacă în cele mai importante producții turcești. Printre acestea se numără și Suleyman Magnificul, acolo unde a apărut pentru o scurtă perioadă de timp.

actor poartă cămașă închisă la culoare

Mert Ramazan Demir face parte din distribuția seriei Suleyman Magnificul

Profimedia Images

Mert Ramazan Demir este unul dintre cei mai apreciați actori la momentul actual. A jucat în producții de excepție, printre care și Suleyman Magnificul. Cu toate acestea, a fost doar pentru o perioadă scurtă de timp, moment în care a fost reperat de către fani.

Mert Ramazan Demir face parte din distribuția seriei Suleyman Magnificul

A avut un rol secundar ca orice altă mare vedetă la început de drum. Acest lucru s-a întâmplat chiar în Suleyman Magnificul, acolo unde a jucat pe platourile de filmare alături de mari actori. Cei care au urmărit acest aspect s-au arătat extrem de mirați. Cei mai mulți îl cunosc pe Mert Ramazan Demir ca fiind Ferit Korhan în Golden Boy – Dragoste rebelă.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puțini știu însă că la începutul carierei a jucat în Suleyman Magnificul. Şahmaran este un alt proiect care l-a adus mai aproape de fanii din întreaga lume. S-a aflat pe aceleași platourile de filmare cu colegii Burak Deniz și Serenay Sarikaya. A traversat o lungă perioadă de timp până să-și arate adevărata valoare în proiecte de succes.

Citește și: Mert Yazıcıoğlu este lăudat pentru rolul din Muguri roșii – Kızıl Goncalar. Ce îl deosebește de ceilalți actori

În Suleyman Magnificul a jucat rolul Osman II cunoscut și ca tânărul Osman, sultan al Imperiului Otoman din 26 februarie 1618 până la 20 mai 1622. Fanii l-au putut vedea pentru o scurtă perioadă de timp, asta pentru că Mert Ramazan Demir a interpretat acest rol într-o scenă unde era executat. A împărțit aceleași platouri de filmare cu Mert Ramazan Demir pentru proiectul Çıplak. În serialul care a avut premiera în 2020 a jucat rolul Cem. Este foarte discret în ceea ce privește viața personală.

Cu toate acestea s-a zvonit că ar fi avut o legătură amoroasă cu colega sa de platou, Afra Saracoglu. Născută în 1998 a început să studieze pentru a deveni actor și a participat în varii seriale și filme de-a lungul timpului.

Detalii despre Mert Ramazan Demir, actor în Suleyman Magnificul și Golden Boy

Născut în 1998 în districtul Sile din Istanbul, în liceu a fost jucător profesionist de baschet și fotbal. A studiat pentru a deveni actor și a participat în proiecte variate. Pe lângă actorie se bucură de cariera de model.

Citește și: Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu au fost văzuți împreună. Legăturile dintre ei s-au schimbat

După zvonurile că ar forma un cuplu cu colega sa de platou, nu a ținut să ofere vreo declarație în acest sens. A fost surprins că s-a sărutat cu Afra Saracoglu în vara anului 2023. De atunci, cei doi au evitat să vorbească despre acest subiect. Golden Boy – Dragoste rebelă este unul dintre cele mai importante proiecte ale sale în prezent, având premiera în 2022.

O altă problemă în ceea ce-l privește a fost legată de sprâncenele sale. A declarat că în liceu s-a pensat, dat fiind faptul că toată lumea râdea de aspectul său fizic. În momentul în care filma pentru Golden Boy – Dragoste rebelă sezonul 1 a fost nevoit să se implice și în proiectul Șahmaran ( 2023), astfel că a susținut într-un interviu că a avut o perioadă destul de aglomerată pe plan profesional. Poate fi urmărit de asemenea pe una dintre platformele de streaming.

În articolul

Mert Ramazan Demir face parte din distribuția seriei Suleyman Magnificul. Ce alți actori de excepție mai joacă în celebrul serial

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x