Nanuka Stambolishvili din “Moștenirea” surprinde prin simplitate. Actrița a îmbrăcat o rochie cu flori și s-a lăsat fotografiată într-o livadă

Publicat pe 20.03.2024 la 11:30 Actualizat pe 20.03.2024 la 11:05

Nanuka Stambolishvili din “Moștenirea” surprinde prin simplitate. Actrița a îmbrăcat o rochie cu flori și s-a lăsat fotografiată într-o livadă.

Nanuka Stambolishvili poartă un hanorac și are părul desprins și ondulat

Nanuka Stambolishvili din “Moștenirea” surprinde prin simplitate

Instagram

Nanuka Stambolishvili face parte din serialul “Moștenirea” în cel de-al treilea sezon. Aceasta a înlocuit-o pe Sıla Türkoğlu în rolul de protagonistă, fiind acum parte integrantă din povestea de succes.

Nanuka Stambolishvili din “Moștenirea” surprinde prin simplitate în cea mai recentă fotografie din mediul online

Serialul “Moștenirea” a devenit un fenomen în lumea întreagă. Timp de două sezoane, Sıla Türkoğlu și Halil İbrahim Ceyhan au cucerit inimile telespectatorilor și au devenit cuplul preferat de pe micile ecrane. Cu toate acestea, la finalul celui de-al doilea sezon, protagonista a decis să se retragă din cadrul proiectului. Nanuka Stambolishvili este cea care i-a luat locul și a surprins încă de la primele cadre cu talentul său.

Urmărește Moștenirea, de luni până vineri de la 18:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotografii de pe platourile de filmare au apărut la scurtă vreme în mediul online, iar cei care îndrăgesc povestea au putut vedea cu ușurință cât de bine s-a integrat vedeta în cadrul echipei deja formate. Nanuka Stambolishvili este apreciată și în mediul online, acolo unde are peste 90 de mii de prieteni virtuali. Recent, a publicat o fotografie care a reușit să-i aducă aprecierea celor din jur.

Citește și: Sıla Türkoğlu are o înlocuitoare în serialul “Moștenirea”. Cine este Nana Stambolishvili, actrița care va jucat rolul de protagonistă

Îmbrăcată într-o rochie cu imprimeu floral și purtând o pălărie de paie, așa apare actrița în fața tuturor. Zâmbetul nu-i lipsește de pe chip, iar decorul este unul de vis, fiind fotografiată într-o livadă de portocali.

“Nu arată ca Seher”, “Ești foarte frumoasă”, „Frumusețe georgiană”, „Ne place mai mult de Nana”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. Halil İbrahim Ceyhan continuă să joace rolul principal în “Moștenirea”, fiind actorul îndrăgit al fanilor. Născută în Batumi, Nanuka Stambolishvili a schimbat fără doar și poate cel de-al treilea sezon al serialului. Joacă rolul unei femei determinate și puternice, acest lucru fiind reflectat pe micile ecrane. Atunci când “Yaman” își caută dușmanul, Nana spune că își dorește răzbunare. Întâlnirea dintre cei doi reușește să se transforme într-o poveste de viitor.

Cine este Nanuka Stambolishvili, actuala protagonistă din “Moștenirea”

Model, designer, dansatoare și actriță, Nanuka Stambolishvili s-a născut în Batumi. A apărut pentru prima oară în videoclipul lui Bayar Şahin Odoshani în 2021 și a jucat în musicalul Sakartvelo. Joacă rolul principal în serialul “Moștenirea” din 2022. Este căsătorită cu ‘Lasha Mgeladze’ din februarie 2011. Folosește frecvent conturile de socializare printre care twitter, tiktok, instagram și facebook.

Citește și: Halil Ibrahim Ceyhan continuă cu proiectul Moștenirea, însă fanii din Turcia s-au arătat dezamăgiți. Care este motivul

Serialul “Moștenirea” a reușit să atragă atenția asupra sa atât în Turcia, cât și în afară, iar personajele principale au reușit să cucerească inimile fanilor încă de la început. De-a lungul a două sezoane, Sıla Türkoğlu, dar și Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler și Melih Özkaya au reușit să surprindă cu talentul lor.

Fiind la primul mare proiect de acest gen, fanii au rămas de-a dreptul uluiți de jocul realizat de Sıla Türkoğlu. Cu toate acestea, vedeta și-a expus dorința de a părăsi platourile de filmare și de a se concentra pe viața personală și alte proiecte profesionale. Nanuka Stambolishvili este mămică, iar fotografiile emoționante de familie apar tot mai des în mediul online, pe pagina sa personală de Instagram. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, actrița preferă să petreacă timpul în natură.

În articolul

Nanuka Stambolishvili din “Moștenirea” surprinde prin simplitate. Actrița a îmbrăcat o rochie cu flori și s-a lăsat fotografiată într-o livadă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x