Noi detalii despre proiectele profesionale ale lui Halit Ergenç din “1001 de nopți”. Care sunt actrițele ce îi vor fi alături

Publicat pe 10.10.2023 la 16:00 Actualizat pe 10.10.2023 la 15:20

Halit Ergenc a făcut publice noi dezvăluiri despre proiectele profesionale. Despre ce este vorba și când va apărea din nou pe micile ecrane.

Halit Ergenc poartă o cămașă albă și își ține mâinile împreunate

Halit Ergenc din “1001 de nopți”

Happy Channel

Halit Ergenç din “1001 de nopți” și-a surprins fanii cu anunțul că va reveni în curând pe platourile de filmare. Deși nu a confirmat încă serialul în care va putea fi văzut, acesta se află în discuții cu diverși producători ai genului.

Cu toate acestea, se zvonește că protagonistul celebrului serial ce a fost difuzat și pe Happy Channel, va avea rolul principal într-o producție de succes și va intra în pielea lui “Nomen”.

Noi detalii despre proiectele profesionale ale lui Halit Ergenç din “1001 de nopți”

Noi detalii despre proiectele profesionale ale lui Halit Ergenç din “1001 de nopți” vin înaintea fanilor. Se pare că actorul va avea alături două vedete renumite cu care va împărți platourile de filmare. Melis Sezen este una dintre cele două nume, iar cea de-a doua este Songül Öden. Cea din urmă și-a construit un nume important în industrie datorită proiectelor sale care au reușit să influențeze mulți fani din toată lumea.

Citește și: Birce Akalay din Alegerea surprinde cu o ipostază în costum de baie. La 39 de ani, vedeta își arată tatuajele

După ce a luat o pauză îndelungată pentru a fi alături de familie, Halit Ergenç din “1001 de nopți” este gata să se întoarcă pe platourile de filmare. Fanii îi așteaptă proiectele cu sufletul la gură, mai ales că vedeta a reușit de-a lungul timpului să-i impresioneze pe oamenii de pretutindeni. Halit Ergenç a devenit tătic pentru a treia oară, însă acum poate spune că își dorește să revină la ceea ce știe să facă cel mai bine, și anume să fie actor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Songül Öden, ce joacă rolul principal în serialul “ Oğlum”, va fi alături de protagonistul din “1001 de nopți” pentru cea mai recentă apariție pe micile ecrane. Halit Ergenç din “1001 de nopți” va putea fi văzut din nou pe micile ecrane, de data aceasta pe una dintre platformele de streaming ce va fi disponibilă și în Turcia în curând. Se zvonește faptul că acesta va juca rolul principal în serialul numit “Nomen”.

Halit Ergenç și Bergüzar Korel trăiesc o poveste de iubire ca în povești

Halit Ergenç și Bergüzar Korel locuiesc de ceva vreme în Londra, acolo unde multă vreme s-a presupus că cei doi s-au mutat alături de familie. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți au negat de fiecare dată zvonurile. Aceștia au devenit părinți pentru a treia oară, odată cu nașterea fiicei lor, Leyla. Împreună mai au doi băieței pe nume Ali și Han.

Citește și: Totul despre serialul turcesc Alegerea cu Halit Ergenç. Ce protagoniști mai fac parte din îndrăgita poveste

Halit Ergenç a putut fi urmărit atât în “1001 de nopți”, cât și în “Babil” și multe alte serii care au reușit să-i aducă notorietatea de-a lungul timpului. Atât actorul, cât și soția lui vor locui la Instanbul atâta vreme cât oportunitățile profesionale le vor permite acest lucru.

“Suntem în discuții, nimic nu este sigur până acum. Evaluez toate proiectele, însă nu aștept niciun rol cu nerăbdare. Trebuie să le verific pe toate înainte pentru a fi sigur de ceva anume.”, a declarat Halit Ergenç, conform Seriesturkish.com. Deși acesta a lucrat de-a lungul timpului în cadrul mai multor seriale televizate, iată că în cadrul proiectelor digitale, munca este altfel împărțită. Halit Ergenc este recunoscut pentru faptul că nu dețin rețele sociale, însă partenera sa este cea care le aduce fanilor la cunoștință tot ceea ce se întâmplă în viețile lor personale.

În articolul

Noi detalii despre proiectele profesionale ale lui Halit Ergenç din “1001 de nopți”. Care sunt actrițele ce îi vor fi alături

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x