Özge Yağız din “Jurământul” impresionează încă o dată cu frumusețea sa într-o campanie pe internet. Cum a apărut vedeta

Publicat pe 23.05.2022 la 11:22 Actualizat pe 23.05.2022 la 12:17

Özge Yağız din "Jurământul" impresionează încă o dată cu frumusețea sa într-o campanie pe internet. Vedeta a postat un videoclip pe contul de socializare, iar fanii au reacționat imediat. Cum arată.

Özge Yağız poartă o rochie cu flori și are părul desprins și brunet

Özge Yağız din “Jurământul”

Happy Channel

Özge Yağız din “Jurământul” se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. După plecarea sa din cadrul serialului, cei mai mulți dintre fani i-au rămas loiali și au urmărit-o ulterior și în producția de succes difuzată la momentul actual, “Baba”.

Pe rețelele sociale, internauții îi apreciază de fiecare dată calitățile actoricești și nu uită să lase cât mai multe comentarii în dreptul postărilor sale.

Özge Yağız din “Jurământul” impresionează încă o dată cu frumusețea sa

Deși are doar 24 de ani, Özge Yağız a reușit să impresioneze publicul într-un timp foarte scurt, asta pentru că rolul său din serialul “Jurământul” a încadrat-o în topul celor mai iubite vedete din Turcia. Sofisticată și elegantă, cu mult talent actoricesc, aceasta a apărut pentru prima oară în “Jurământul” în anul 2019. Cu peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, Özge Yağız rămâne în continuare o prezență discretă.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

Deși nu a vorbit oficial despre despărțirea de Gökberk Demirci, aceasta a șters orice urmă a relației din mediul online. Chiar înainte de a-și declara iubirea oficial și atunci când toată lumea se aștepta la o nuntă în adevăratul sens al cuvântului, cei doi actori îndrăgiți și-au separat drumurile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu cu multă vreme în urmă însă, aceasta vorbea despre iubirea pe care i-o poartă partenerului săi și ce sacrificii face pentru a-și menține relația vie. Un exemplu elocvent constă în faptul că protagonista din “Jurământul” obișnuia să intre în bucătărie doar pentru a-i găti lui Gökberk Demirci preparatele sale preferate. Și-a construit o relație care a început pe platourile de filmare, una la care multe fete doar ar visa, însă pe măsură ce timpul a trecut, povestea fericită s-a transformat în coșmar.

Citește și: Alp Navruz, mai cuceritor ca niciodată într-o nouă ședință foto. Cum arată

Nimic nu-i poate opri însă dorința de exprimare a celebrei vedete și astfel fiecare apariție în mediul online reușește să fie o unică ocazie de a-și demonstra talentul.

Özge Yağız a îmbrăcat rochia de mireasă după anunțul despărțirii de Gökberk Demirci

Imediat după anunțul despărțirii de Gökberk Demirci, frumoasa Özge Yağız nu a ezitat să îmbrace rochia de mireasă și să posteze o fotografie în mediul online. Deși este vorba doar despre o secvență din serialul “Baba”, fanii nu au putut trece cu vederea frumusețea sa. Deși nunta dintre faimoșii actori era programată pentru vara anului 2022, vestea separării a venit ca o veste total neașteptată pentru toți cei care îi îndrăgesc.

Cu puțin timp înainte de nefericita veste, Özge Yağız spunea că ea însăși este surprinsă de felul în care se înțelege cu iubitul său, având în vedere timpul limitat pus la dispoziție. De asemenea, aceasta a vorbit și despre începuturile carierei sale de actriță. Protagonista din “Jurământul” a declarat că norocul a fost de partea sa încă de la început, asta pentru că o dată ce a pășit în cadrul primelor audiții, a reușit să impresioneze producătorii.

Citește și: Gizem Arikan impresionează cu frumusețea ei pe platourile de filmare. Cum arată actrița din “Păsări rănite” în viața reală

Pasiunea pentru rolurile sale nu are granițe, asta pentru că atunci când îi revine scenariul, aceasta încearcă să se conecteze la nivel psihologic cu personajul pe care trebuie să îl interpreteze.

În articolul

Özge Yağız din “Jurământul” impresionează încă o dată cu frumusețea sa într-o campanie pe internet. Cum a apărut vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x