Özge Yağız din "Jurămantul", pe coperta unei reviste din Turcia. Actrița îi surprinde pe fani cu machiajul său

Publicat pe 11.10.2022 la 11:29 Actualizat pe 11.10.2022 la 13:51

Özge Yağız din "Jurămantul", pe coperta unei reviste din Turcia. Actrița îi surprinde pe fani cu machiajul său. Dacă de obicei vedeta ține să apară cu un look simplu, de data aceasta schimbarea este evidentă.

Ozge Yagiz poartă o rochie cu flori și are părul aranjat pe spate

Özge Yağız din "Jurămantul"

Happy Channel

Özge Yağız s-a făcut remarcată ca protagonistă în serialul “Jurământul”. După plecarea sa de pe platourile de filmare, mai multe actrițe au încercat să umple golul rămas în urma sa. Dacă pe plan profesional și-a schimbat traiectoria și pe plan personal a urmat o nouă întorsătură în viața sa, căci despărțirea de Gökberk Demirci a venit la scurt timp. Acum lucrurile merg din nou pe o pantă pozitivă pentru vedeta din Turcia, dat fiind faptul că s-a împăcat cu cel care i-a fost partener și pe platourile de filmare și în viața reală.

Özge Yağız din "Jurămantul", pe coperta unei reviste din Turcia

După ce vedeta din “Jurământul” a renunțat la serialul care a făcut-o celebră, aceasta a spus motivul pentru care a luat această decizie. Contractul pe care Özge Yağız l-a semnat a expirat, iar vedeta a mărturisit că planurile sale profesionale urmau să se schimbe. Cel mai nou proiect al său este serialul “Baba” ce a avut premiera chiar anul acesta. Cu toate că mulți s-au întrebat dacă “Reyhan” va reveni în “Jurământul”, producătorii au decis ca aceasta să moară în serial, așa că nu s-ar putea pune problema de așa ceva.

Urmărește "Jurământul", joi și vineri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cansu Tuman a jucat rolul lui “Feride”, fiind astfel o înlocuitoare pentru Özge Yağız. Printre serialele în care a jucat aceasta se numără “Prisoner of love”, “Oath”, “Sol Yanim”, “Içimizden Biri” și “Baba”. Alături de Gökberk Demirci a format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia, au strălucit o vreme, până când au luat decizia de a se despărți. Acum dragostea lor strălucește mai mult ca niciodată. Cei doi au fost împreună aproximativ 3 ani.

Citește și: Demet Özdemir din “Vis de iubire” a îmbrăcat un top negru ce i-a lăsat la vedere abdomenul de invidiat. Fotografiile postate pe internet i-au surprins pe fani

Dacă de cele mai multe ori vedeta apare îmbrăcată simplu, cu un machiaj foarte casual, de această dată și-a surprins fanii din mediul online. Aceasta apare pe coperta unei celebre reviste din Turcia. Îmbrăcată într-un sacou negru cu paiete albastre și galbene, dar și cu un fard albastru la ochi, așa apare Özge Yağız în cele mai recente fotografii profesionale.

Özge Yağız și Gökberk Demirci răspund la întrebările legate de relația lor amoroasă

La scurt timp după împăcare, Özge Yağız și Gökberk Demirci au apărut la mai multe evenimente împreună, printre care și o prezentare de modă. Cei doi au luat decizia de a-și dezvălui sentimentele și a povesti cum s-au reunit după o vară întreagă în care au petrecut timpul separați.

Protagoniștii din “Jurământul” s-au întâlnit din întâmplare, după cum chiar ei au declarat și în prezent sunt fericiți cu relația pe care o au. Cât despre frumoasa actriță, aceasta a mărturisit că până și despărțirile își au locul lor într-o relație.

Özge Yağız are peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până acum a postat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente fotografii ale sale au primit sute de comentarii din partea fanilor de pretutindeni.

Citește și: Toprak Can Adıgüzel din “Inimă Rănită” și-a surprins fanele cu o nouă fotografie postată pe internet. Despre ce este vorba

“Cea mai strălucitoare părți ale fotografiilor le găsiți în paginile revistei Re Touch Mag…”, a scris vedeta din “Jurământul” în dreptul descrierii postărilor sale. Nu este prima oară când este imaginea unor branduri de succes.

În articolul

Özge Yağız din "Jurămantul", pe coperta unei reviste din Turcia. Actrița îi surprinde pe fani cu machiajul său

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x