Özge Yağız vorbește despre planurile sale de viitor. Cum vede actrița din “Jurământul” viața sa din prezent

Publicat pe 05.08.2022 la 12:43 Actualizat pe 05.08.2022 la 13:22

Özge Yağız din "Jurământul" a povestit recent despre planurile sale de viitor și cum își vede viața din prezent după ce a jucat unul dintre cele mai inedite roluri ale sale.

Özge Yağız poartă o rochie albă cu mânecă lungă și are părul desprins

Özge Yağız din "Jurământul"

Happy Channel

Frumoasa Özge Yağız nu mai are nevoie de nicio prezentare fiind una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia. În luna august a anului 2022, vedeta din “Jurământul” a oferit un interviu revistei Elle și a vorbit despre planurile sale de viitor, dar și cum se simte în prezent după ce a început să fie prezentă în cât mai multe proiecte de anvergură.

Özge Yağız vorbește despre planurile sale de viitor

După succesul fulminant pe care l-a avut în cadrul serialului “Jurământul”, Özge Yağız și-a încântat fanii cu un rol în “Baba”, un proiect inedit realizat alături de mari actori din Turcia.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

“M-ați găsit într-un moment excelent al vieții mele. Totul este în balanță, nimic nu îmi lipsește. Totul este așa cum trebuie și sunt conștientă că mă simt bine. Vreau să-mi extind această dragoste și să apreciez fiecare lucru care mi se oferă.”, a transmis vedeta, conform Hurriet.com.tr. S-a aflat pe platourile de filmare alături de Haluk Bilginer și spune că împreună cu marii actori și-a îndeplinit visul din copilărie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“A fost unul dintre visurile mele în copilărie și a devenit realitate. Nu prea știu cum să-mi descriu sentimentele în legătură cu asta. Haluk este imens, un adevărat profesos, o voce grandioasă, totul e perfect pe set. În afară poveștii sale are o energie care te înconjoară. Este o poveste specială care trebuie citită pagină cu pagină.”, a spus vedeta. Cu peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, actrița din “Jurământul” este recunoscută ca fiind frumoasă, talentată, sinceră și cu mult bun-simț, calități ce au fost transmite și personajelor sale.

Citește și: Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” și-a petrecut vacanța în Italia. Ce spune vedeta despre întoarcerea pe platourile de filmare

Deși are doar 24 de ani, reușește să-și construiască cariera pe forțele proprii și își cunoaște cu adevărat limitele atunci când vine vorba despre rolurile pe care le acceptă. După relația pe care a avut-o alături de Gökberk Demirci, actrița nu a mai adus în disucție un alt partener, fiind focusată exclusiv pe cariera profesională.

Özge Yağız apare într-o rochie cu flori pe coperta unei reviste din Turcia

Özge Yağız este recunoscută ca fiind o persoană extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală. Odată cu rolul din serialul “Jurământul”, sentimentele sale pentru partenerul de platou s-au amplificat, iar relația lor la fel. De când au devenit un cuplu până când au pus capăt sentimentelor, cei doi s-au aflat sub lupa jurnaliștilor și a fanilor din lumea întreagă.

Citește și: Hilal Yyldiz din “Moștenirea” vorbește despre cariera sa actoricească. Ce altă meserie a luat actrița în considerare

Deși serialul “Jurământul” a avut și are în continuare un succes răsunător, protagonista a decis să meargă pe alt drum în carieră și a părăsit întreaga producție. Ca urmare a deciziei sale, fanii care au apreciat-o încă de la început, i-au fost alături necondiționat. După vestea anunțată oficial, nu a trecut mult timp și despărțirea de Gökberk Demirci a fost iminentă. Până în prezent, actrița nu a oferit nicio declarație legată de fostul său partener, fiind discretă așa cum și-a obișnuit până acum fanii.

Cu doar 150 de mi fotografii și filmulețe în mediul online, vedeta din “Jurământul” rămâne pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor.

În articolul

Özge Yağız vorbește despre planurile sale de viitor. Cum vede actrița din “Jurământul” viața sa din prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x