Planurile faimoasei actriței Seray Kaya pentru prima lună de vară. Ce își propune să realizeze protagonista din Micuța rază de soare

Publicat pe 02.06.2023 la 13:42 Actualizat pe 02.06.2023 la 14:26

Filmările pentru serialul Micuța rază de soare au luat sfârșit în Turcia. Acum, Seray Kaya este pregătită să petreacă un început de vară relaxant.

Seray Kaya poartă un sacou alb și are părul lung, desprins, drept, coafat pe spate

Seray Kaya și-a făcut deja planurile pentru prima lună de vară, după o lungă perioadă petrecută pe platourile de filmare

Happy Channel

Unul dintre cele mai apreciate seriale din Turcia la momentul actual este Micuța rază de soare. A reușit imediat să capteze atenția datorită poveștii emoționante, dar și a protagoniștilor care au adus un nou cuplu inedit pe micile ecrane. Seray Kaya și Berk Oktay au reușit să-și combine talentele spre a oferi publicului un rezultat excepțional.

Planurile faimoasei actriței Seray Kaya pentru prima lună de vară

Cu toate că au fost observate mici modificări în ceea ce privește audiența, dorința de a urmări povestea până la final a rămas întotdeauna acolo. Primul sezon a luat sfârșit în Turcia, iar oboseala și-a spus cuvântul în ceea ce o privește pe Seray Kaya. Aceasta și-a făcut deja planurile pentru prima lună de vară, spunând că ține să se relaxeze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cred că n-o să fac mare lucru în iunie, o să-mi iau niște timp pentru mine.”, a declarat vedeta care a jucat și rolul de antagonistă în celebra “Femeie în înfruntarea destinului” cu Özge Özpirinçci în rol principal. A explicat că va continua să se odihnească în cele trei luni de vară și a făcut o retrospectivă a primul sezon din Micuța rază de soare ce tocmai s-a încheiat.

Citește și: Seray Kaya a publicat mai multe fotografii de pe platourile de filmare ale serialului "Micuta rază de soare". Actrița a format o relație de prietenie cu colegii

“A fost un sezon obositor, dar și distractiv. Știi, este puțin dificil să aduci totul laolaltă într-o perioadă ca aceasta. Suntem foarte bucuroși pentru asta.”, a declarat Seray Kaya, potrivit seriesturkish.com. S-a arătat bucuroasă că a putut face parte dintr-un proiect atât de îndrăgit și este pregătită să analizeze noi oferte odată ce perioada de odihnă se va fi încheiat. Cu toate acestea, nu a oferit niciun detaliu legat de o altă colaborare pe viitor.

“Am terminat, lăsați-mă să-mi iau o vacanță, managerul meu se ocupă de tot. O să încep să mă uit de alte proiecte.”, a conchis vedeta. Pe platourile de filmare a legat o prietenie frumoasă cu Esra Dermancıoğlu. Actrița a invitat-o în casa sa din Franța.

Cu cel de-al 36-lea episod, Micuța rază de soare a luat sfârșit în Turcia

Este timpul ca serialul ce a reușit să o aducă pe Seray Kaya în rolul de protagonistă să ajungă la final. În Turcia, fanii au fost părtași la 36 de episoade ale poveștii. A reușit încă de la început să câștige inimile a milioane de fani din toate țările în care a fost distribuit.

Esra Dermancıoğlu ca Ümran, Tuğçe Açıkgöz ca Dila și Şeyma Korkmaz ca Sude au avut o prestație magnifică. Cele trei vedete de succes au interpretat roluri care au ținut fanii încordați. De asemenea, trebuie menționată și Azra Aksu care a reușit să facă magie cu rolul său, Güneş. Cu toate acestea, la scurtă vreme, a avut loc un mic decalaj între cifre. Episodul 36 va fi transmis în Turcia pe 5 iunie.

Citește și: Seray Kaya și Berk Oktay din “Micuța rază de soare”, cuplul care va fi reamintit multă vreme de acum înainte. Actorii au finalizat proiectul și au publicat ultimele fotografii în mediul online

Pe rețelele sociale, fanii au început să distribuie deja frânturi din ce va avea să fie finalul poveștii. Cei care au îndrăgit-o, spun că aceasta poate continua.

“E trist că această serie se termină, când sunt altele care ar trebui să fie finalizate.”, s-a arătat un comentariu. Pe Happy Channel, episoadele din Micuța rază de soare pot fi urmărite luni și marți de la 20:00.

În articolul

Planurile faimoasei actriței Seray Kaya pentru prima lună de vară. Ce își propune să realizeze protagonista din Micuța rază de soare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Biscuiți Sablé. Rețetă de fursecuri franțuzești cu unt
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
5 lucruri pe care să le faci după divorț
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
Cum să marinezi carnea de porc pentru o friptură cu gust irezistibil
x