Povestea nespusă a lui Kerem Bürsin. A învățat limba turcă la 26 de ani

Publicat pe 09.05.2024 la 09:51 Actualizat pe 09.05.2024 la 10:39

Kerem Bürsin are o istorie de viață ce merită spusă. A jucat rolul de protagonist în serialul Dragostea plutește în aer și în prezent este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia.

actor pe platourile de filmare

Kerem Bürsin joacă rolul principal în serialul Dragostea plutește în aer

Happy Channel

În prezent, Kerem Bürsin este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Cu toate acestea, a învățat să vorbească limba turcă la vârsta de 26 de ani. Ulterior a ajuns să joace în producții urmărite atât în țara natală cât și în lumea întreagă. Află-i povestea de viață din articolul următor.

Povestea nespusă a lui Kerem Bürsin

Actorul născut în Istanbul a obținut primul său rol în 2013. Cu toate acestea, s-a văzut incapabil la momentul acela să vorbească limba turcă și a vrut să renunțe la ideea de a deveni actor în țara natală. În prezent are 36 de ani și este cunoscut pentru rolul de protagonist din Dragostea plutește în ser. Interesul pentru viața sa personală a crescut de-a lungul timpului.

Urmărește Dragostea plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia Bürsin a avut de-a lungul timpului o viață nomadă. Cu toate că actorul s-a născut în Istanbul, a fost nevoit să se mute alături de rudele sale în 11 orașe repartizat în șase țări diferite. De la Istanbul și Ankara, acolo unde s-a născut, a urmat Edinburgh – Scoția, Medan și Jakarta – Indonezia , Dubai și Abu Dabi, Sugar Land – Texas, Boston și Los Angeles – SUA și nu în ultimul rând Kuala Lumpur – Malaesia, arată elespanol.com.

În Texas, actorul a ajuns la vârsta adultă. Acolo a studiat arta dramatică, ba chiar a interpretat roluri secundare în scurt-metraje și reclame TV. Viața l-a readus în Turcia după ce în cadrul unui eveniment a cunoscut un producător important din țara sa natală. În prezent are peste 11 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Kerem Bürsin și Aras Bulut Iynemli apar împreună în același proiect profesional. Despre ce este vorba

În 2013 a avut primul său rol într-un serial turcesc. Este vorba despre Günesi Beklerken, acolo unde a jucat alături de Yağmur Tanrısevsin. Cu toate acestea, actorului i-a fost foarte greu să filmeze în limba turcă, dat fiind faptul că engleza i-a fost în viața sa încă din copilărie.

Înainte de a afla că a primit rolul principal în primul său serial din Turcia, problemele în ceea ce privește vorbirea limbii sale natale îl urmăreau în continuare. A suferit o lungă perioadă de timp, a luat lecții private și a avut multe ore de studiu în acest sens. A fost pe punctul de a abandona și de a se întoarce în America de Nord, acolo unde totul îi era mai comod.

Kerem Bürsin a continuat să lupte cu propriile dificultăți

Din fericire pentru fanii actorului, a continuat să învețe limba turcă. Colegii de platou din primul serial pe care l-a filmat în țara natală l-au ajutat în acest sens. Chiar și astăzi, Kerem Bürsin menține o legătură specială cu cei care i-au fost alături la acel moment important din viața lui.

Citește și: Pregătirile pentru ziua de naștere a lui Kerem Bürsin au început în rândurile fanilor. Mai sunt câteva luni până atunci, însă nerăbdarea este la cote maxime

Diferit de personajul Serkan Bolat pe care îl interpretează în Dragostea plutește în aer, cel din Günesi Beklerken vine cu un alt aer. Este vorba despre un tânăr care învață la o școală de elită și care ține să o acuze pe noua elevă a instituției de diverse fapte pe care de fapt aceasta nu le-a comis.

În articolul

Povestea nespusă a lui Kerem Bürsin. A învățat limba turcă la 26 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
La Mulţi Ani, Constantin şi Elena! Mesaje, felicitări şi urări pentru cei care îşi serbează onomastica pe 21 mai
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România: „Aveam nevoie de un şoc!”
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x