Povestea serialului fenomen “Puterea Destinului”. Tot ce vrei să știi despre celebra producție turcească

Publicat pe 29.08.2022 la 19:44 Actualizat pe 29.08.2022 la 20:09

Află povestea unuia dintre cele mai îndrăgite seriale turcești, "Puterea destinului". Tot ce vrei să știi despre celebra producție.

protagoniștii serialului stau unul lângă celălalt îmbrăcați în haine lejere, de vară

Povestea serialului fenomen “Puterea Destinului”

Happy Channel

Puterea Destinului se numără printre cele mai îndrăgite seriale turcești ale momentului. Cansu Dere revine în atenția publicului pe micile ecrane în rolul de protagonistă. Din 27 august, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 20:00, telespectatorii Happy Channel sunt invitaţi să descopere Puterea destinului, o producţie turcească ce s-a bucurat de un real succes în toate ţările în care a fost difuzată.

Povestea serialului fenomen “Puterea Destinului”

Serialul pune în scenă lupta continuă între disperare şi speranţă, trăită de o femeie (Cansu Dere – una dintre cele mai cunoscute actriţe din Turcia) al cărei destin este scris de alţii. „Sîla” pe numele original, se numără printre cele mai faimoase producții de acest gen, reușind să facă recorduri peste recorduri în ceea ce privește audiența acolo unde a fost difuzată. Cansu Dere și Mehmet Akif Alakurt au devenit celebri în lumea întreagă odată cu roluri de protagoniști din îndrăgitul serial.

Din 27 august, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 20:00, telespectatorii Happy Channel sunt invitaţi să descopere Puterea destinului.

“Puterea destinului” se poate vedea la Happy Channel din 27 august în fiecare sâmbătă și duminică. Acesta înlocuiește un al serial de succes, “1001 de nopți”. “Puterea destinului” a fost văzut pentru prima oară în Turcia între anii 2006 și 2008 și a avut un succes răsunător. Serialul spune povestea de dragoste extrem de complicată dintre Sîla și Boran. O fată de la oraș se îndrăgostește de liderul unei comunități din Mardin, situată în estul Turciei.

Citește și: Demet Özdemir din “Vis de iubire” a plâns în cadrul ceremoniei dinaintea nunții. Ce fotografii a postat vedeta în mediul online

Sîla este fiica răsfățată a unui cuplu bogat ce este căsătorită cu Boran. Din cauza unor neînțelegeri din trecut, aceasta ajunge acolo unde nu își dorește. Cu toate acestea, soțul este un bărbat onest care însă suferă din cauza unei relații mai vechi. Deși nu au nimic în comun, cei doi devin soț și soție. Dacă înainte de a deveni mireasă Sîla se simțea fără griji, acum este prinsă exact ca o pasăre în colivie. Cu toate că multiplele neînțelegeri îi facă să creadă că nu sunt făcuți unul pentru celălalt, în cele din urmă ajung să se înțeleagă, deși povestea cuplului devine una complicată.

Actorii din cadrul serialului “Puterea destinului”

Cu toate că pe micul ecran totul părea să meargă ca pe roate, în realitate Cansu Dere și Mehmet Akif Alakurt nu s-au suportat pe platourile de filmare. Tabloidele din Turcia scriau între 2006 și 2008 despre neînțelegerile celor doi. Potrivit declarațiilor ulterioare ale vedetei, se pare că Mehmet a privit-o întotdeauna ca pe un am nepotrivit pentru această meserie.

Se pare că acest conflict nu a fost singurul în care Mehmet Akif Alakurt a fost implicat. În timpul filmărilor a avut probleme și cu personalul de la costume, dat fiind faptul că o angajată a fost acuzată că nu i-a călcat bine cămașa.

Citește și: Totul despre Yağmur Tanrısevsin din serialul “Inimă Rănită”. Detalii inedite despre îndrăgita actriță

Cansu Dere a reușit ulterior să-și facă simțită prezența în tot mai multe producții de succes printre care și “Suleyman Magnificul” dar și “Ezel”. Cel mai recent serial în care joacă se numește “Infidelul”. Ultima producție în care a jucat Mehmet Akif a fost “Emanet” în 2014. De atunci, numele său nu a mai apărut în niciunul dintre serialele turcești.

În articolul

Povestea serialului fenomen “Puterea Destinului”. Tot ce vrei să știi despre celebra producție turcească

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x