Problemele din Golden Boy – Dragoste rebelă au rămas de domeniul trecutului. Serialul continuă să fie preferat de fani

Publicat pe 09.02.2024 la 16:00 Actualizat pe 09.02.2024 la 14:41

Golden Boy a revenit pe o pantă ascendentă după ce o perioadă de timp a avut un traseu mai dificil. Despre ce este vorba.

actrițe se îmbrățișează

Problemele din Golden Boy – Dragoste rebelă au rămas de domeniul trecutului

Happy Channel

Când privim cifrele din prezent pentru serialul Golden Boy – Dragoste rebelă nu putem să nu observăm faptul că este pe primul loc încă o dată. Una dintre cele mai îndrăgite producții din Turcia la momentul actual, reușește să fie în top. În ceea ce privește Șerbet de afine cu Sila Turkoglu, acesta are cel mai bun sezon de până acum.

Problemele din Golden Boy – Dragoste rebelă au rămas de domeniul trecutului

Observăm, potrivit publicațiilor din Turcia, faptul că serialul Golden Boy – Dragoste rebelă are un avans considerabil față de rivalele sale. Este posibil ca această competiție între producția care îl aduce pe Mert Ramazan Demir în rol principal și cea care o aduce pe Sila Turkoglu încă o dată ca protagonistă să continue și în săptămânile ce vor urma.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lângă toate acestea, Golden Boy – Dragoste rebelă are o creșere semnificativă față de ceea ce a arătat până acum. Criticile încep să scadă și povestea să rămână la un nivel admirat de fani. Proiectul a suferit din cauza scenariului trasat în cel de-al doilea sezon, dar se pare că toate problemele au rămas de domeniul trecutului, arată seriesturkish.com.

Citește și: Mert Ramazan Demir face parte din distribuția seriei Suleyman Magnificul. Ce alți actori de excepție mai joacă în celebrul serial

Cât despre actorii principali, se pare că aceștia traversează o perioadă excelentă din viața lor profesională. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat 60 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt chiar dintr-o întâlnire cu colegii de platou pe o barcă. S-a zvonit în repetate rânduri că ar forma un cuplu cu colega Afra Saracoglu, ba chiar că ar urma să se căsătorească. Niciunul nu a vorbit despre această idee până acum.

Afra Saracolu a fost surprinsă recent de către jurnaliști în cadrul unui eveniment din Etiler. A încercat să scapte de toți cei care încercau să filmeze în interiorul mașinii sale.

Evenimentul la care a participat Afra Saracoglu din Golden Boy

Vedeta din cel mai urmărit serial din Turcia la momentul actual a încercat să treacă neobservată de către jurnaliști. În timp ce Afra Saracoglu a jucat un joc cu reporterii pentru a nu o urmări, prietenii săi au ieșit din mașină pentru a-i îndepărta pe aceștia de vedetă.

Citește și: Öznur Serçeler din Golden Boy a îmbrăcat o rochie neagră cu decolteu adânc. Vedeta nu se sfiește de ținutele sexy

Potrivit publicației Haberturk, aceasta a avut o noapte alături de prieteni. Ulterior, aceasta voia să părăsească locația în mod misterios. Cu peste 8 miloane de fani pe pagina personală de instagram, este una dintre cele mai apreciate vedete din țara natală.

Aceasta și-a schimbat recent reședința, dat fiind faptul că a câștigat o avere de pe urma serialului Golden Boy – Dragoste rebelă. A cumpărat o casă în valoare de 50 de mii de lire turcești. Născută pe 2 decembrie 1997 în Turcia, a devenit una dintre cele mai inedite actrițe din țara natală. A jucat în seriale precum Bad Boy, Kardeș Cocuklari, Ikinci Șans, Yeșilcam, și altele. În prezent se zvonește că formează un cuplu cu Mert Ramazan Demir. Recent, finalul seriei a fost dezvăluit. Acesta va fi unul neașteptat și trist, însă până atunci vom mai avea multe de aflat.

În articolul

Problemele din Golden Boy – Dragoste rebelă au rămas de domeniul trecutului. Serialul continuă să fie preferat de fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x