Separarea dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir se zvonește că a fost o tactică. Cum apare adevărul în presa din Turcia

Publicat pe 20.02.2024 la 20:43 Actualizat pe 20.02.2024 la 21:41

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir sunt din nou în centrul atenției în ceea ce privește relația lor. Se zvonește că despărțirea a fost o tactică.

actori stau unul în fața celuilalt

Separarea dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir se zvonește că a fost o tactică

Happy Channel

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane la momentul actual. În vara anului 2023 s-a spus că s-ar fi iubit și în realitate. Ulterior au negat totul. Ce spun acum ziarele din Turcia.

Separarea dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir se zvonește că a fost o tactică

S-a spus că actorii principali din Golden Boy – Dragoste rebelă s-au despărțit, iar acest lucru a devenit imediat o curiozitate pentru toți banii, arată akdenizgercek.com.tr. Cei doi joacă rolul unui cuplu căsătorit în producția turcească și se pare că s-au îndrăgostit și în viața reală. Au decis totuși să se despartă după ceva vreme.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Publicațiile din Turcia scriu că decizia lor a fost totuși o tactică bine pusă la punct. Unul dintre jurnaliștii din țara natală a celor doi actori a specificat că producătorii seriei le-au spus celor doi să își ascundă relația de iubire.

Citește și: Cum arată Gözde Kansu din ”Golden Boy” în costum de baie. Actrița are un fizic de invidiat la 43 de ani

“Statusul relației dintre cei doi a rămas fanii cu semne de întrebare. Acest lucru este din cauză că producătorii au interzis ca cei doi să vorbească despre relația lor și să apară împreună. Trebuie să își trăiască iubirea departe de ochii celor curioși.”, a spus Bulent Cankurt, un jurnalist turc. Aceeași sursă susține că actorii își continuă relația amoroas. Chiar dacă Mert Ramazan Demir nu a fost prezent la ziua de naștere a partenerei sale, a fost văzut cu aceasta părăsind un coafor pe 28 ianuarie, chiar de ziua actorului.

Aceasta are peste 8 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Născută pe 2 decembrie 1997, a devenit cunoscută odată cu rolul din Golden Boy – Dragoste rebelă.

Faimoasa actriță Afra Saraçoğlu a devenit noua imagine a unui brand important de dulciuri

Protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă are noi contracte de colaborare în palmares. A publicat pe contul personal de socializare câteva imagini din cadrul unei campanii inedite cu o firmă cunoscută în toată lumea.

Citește și: De ce Gülçin Santırcıoğlu din ”Golden Boy” nu are și nici nu își dorește copii. Actrița e fermă în această privință

Reclama a fost lansată simultan pe platformele digitale și la televizor cu sloganul “Cele mai frumoase momente din fiecare zi”. Ideea s-a învârtit în jurul faimoasei vedetei și a idee de a te bucura de ciocolata pe care o preferi în fiecare zi a vieții.

În ceea ce-l privește pe Mert Ramazan Demir, acesta s-a născut pe 28 ianuarie 1998 în Turcia și în 2023 a lucrat în cadrul a două proiecte profesionale importante. Este vorba despre Golden Boy – Dragoste rebelă și Shahmaran, alături de Burak Deniz și Serenay Sarikaya. Protagonistul seriei fenomen este noua imagine a campaniei pentru un brand de șampoane extrem de cunoscut. Colegul său de platou, Burak Deniz a colaborat în aceeași formulă.

Discret în ceea ce privește viața personală, Mert Ramazan Demir obișnuiește să publice fotografii de pe platourile de filmare. Are peste 4 milioane de fani pe contul personal de instagram, acolo unde până acum a lăsat peste 60 de postări. Nu a oferit nicio declarație referitoare la relațiile sale personale ( amoroase).

În articolul

Separarea dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir se zvonește că a fost o tactică. Cum apare adevărul în presa din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x