Cum arăta Can Yaman la începutul carierei. Avea un stil diferit înainte să descopere succesul și să aibă un trup de invidiat

Publicat pe 15.02.2024 la 13:10 Actualizat pe 15.02.2024 la 14:23

Can Yaman este unul dintre cei mai apreciați și atrăgători actori. Deși e cunoscut publicului, puțini sunt cei care știu cum arăta la începutul carierei sale, când avea doar 23 de ani.

colaj de imagini cu cand yaman la plaja si la intalniri cu fanii

Can Yaman este unul dintre cei mai apreciați și atrăgători actori. Deși e cunoscut publicului, puțini sunt cei care știu cum arăta la începutul carierei sale, când avea doar 23 de ani.

Profimediaimages.ro

Yaman s-a născut la 8 noiembrie 1989 în Istanbul. Deși s-a născut în Turcia, familia sa este de origine albaneză. Bunicul său patern a emigrat din Kosovo, iar bunica paternă din Macedonia de Nord.

Încă de la o vârstă fragedă, bunicile lui Yaman s-au implicat în creșterea și îngrijirea lui Yaman, din cauza dificultăților financiare cu care s-au confruntat părinții săi. Aceștia s-au despărțit când actorul avea doar cinci ani.

A urmat studiile la Colegiul Bilfen, apoi a mers la Liceo Italiano di Istanbul, unde a fost un elev de top. În 2012, a absolvit Facultatea de Drept a Universității Yeditepe și a început să lucreze într-o firmă de avocatură.

Citește și: Obiceiul bizar al lui Gizem Arikan. Superstițioasă din fire, actrița face foarte des acest ritual

A ales această carieră datorită unei burse de baschet la Universitatea Yeditepe în 2012. Can vorbește o mulțime de limbi străine: turcă, albaneză, engleză, italiană și vorbește fluent spaniola.

Pentru un venit suplimentar, a scris inclusiv articole pentru secțiunea economică a ziarului Dünya. Curând și-a dat seama că viața corporatistă nu era pentru el.

”Mi-am luat un concediu anual, am plecat fără să mă mai întorc. Colegii mei m-au văzut la televizor”, a povestit Can Yaman pentru revista Hello! în 2018, conform Wikipedia.

Cum arăta Can Yaman la începutul carierei. Avea un stil diferit înainte să descopere succesul și să aibă un trup de invidiat

În prezent, Can Yaman este considerat unul dintre cei mai atrăgători actori. Starul are un corp perfect. Este foarte disciplinat în ceea ce privește rutina de fitness și petrece cel puțin o oră pe zi făcând exerciții fizice.

Can Yaman e foarte atent și la dietă. El consumă usturoi, semințe de in, ginseng și anghinare pentru a-și întări sistemul imunitar.

În 2014, când apărea pentru prima dată pe micile ecrane, în producția ”Gönül İșleri”, Can Yaman avea doar 23 de ani și își încerca norocul în alt domeniu, după ce și-a dat seama că nu îi place să-și petreacă toată ziua într-un birou.

Spre deosebire de acum, starul nu avea barba atât de mare, era tuns scurt și nu avea un fizic foarte dezvoltat. Imaginile arată un tânăr ușor timid, care avea încă de pe atunci carisma cu care a cucerit publicul larg.

Citește și: Cine e celebra actriță cu care Çetin Tekindor din ”Golden Boy” a fost căsătorit de două ori. I-a dăruit un fiu, Hira

Cele mai notabile realizări ale actorului Can Yaman în carieră

Can Yaman și-a început cariera cu ”Gönül İșleri” în 2014. În 2015, a jucat în ”İnadına Așk”, iar în 2016 a jucat în ”Hangimiz Sevmedik”. În 2017 cu serialul ”Dolunay”, a reușit să ajungă și mai adânc la inimile telespectatorilor.

Din 2018 până în 2019, a jucat rolul principal în serialul turcesc ”Erkenci Kuș” alături de Demet Özdemir. A primit mai multe premii naționale de actorie și nominalizări, inclusiv premiul internațional Murex d'Or pentru acest serial.

Υaman a jucat rolul principal în serialul turcesc ”Bay Yanlıș”, produs de Gold Film, în regia lui Deniz Yorulmazer, cu un scenariu de Aslı Zengin și Banu Zengin Tak. Pentru această producție, a fost nominalizat pentru Cel mai bun actor într-un serial străin la Premiile LATAM PRODU 2020.

Citește și: Filmul cu Aras Bulut Iynemli care a cucerit internetul. E numit ”bijuteria ascunsă” de către cinefili

În 2020, a devenit imaginea unui brand turcesc de îmbrăcăminte, cu un contract pe 2 ani, în valoare de 3 milioane de dolari.

În decembrie 2020, Yaman a încheiat un acord pentru serialul ”Sandokan”. În martie 2021, a apărut în serialul italian ”Che Dio ci Aiuti”, interpretând personajul Gino. A interpretat rolul lui Francesco Demir alături de Francesca Chillemi în serialul italian ”Viola come il mare”, ale cărui filmări au început în septembrie 2021.

În articolul

Cum arăta Can Yaman la începutul carierei. Avea un stil diferit înainte să descopere succesul și să aibă un trup de invidiat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x