Sıla Türkoğlu a plecat în vacanță alături de prieteni. Cum s-a fotografiat vedeta din “Moștenirea”

Publicat pe 16.06.2022 la 12:14 Actualizat pe 16.06.2022 la 13:21

Sıla Türkoğlu își continuă vacanța și nu ezită să posteze imagini uimitoare din tot mai multe destinații vizitate alături de prieteni. Cum s-a fotografiat vedeta din "Moștenirea".

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră cu mâneci lungi, are părul desprins și zâmbește

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără printer cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Grație rolului său din serialul “Moștenirea” a reușit să-și creeze o adevărată armată de fani construită în jurul lumii. Cu toate că a renunțat recent la ce-l de-al treilea sezon al producției celebre, iată că cei care o îndrăgesc continuă să o susțină. La momentul actual, vedeta se bucură de timpul liber petrecut alături de cei dragi.

Sıla Türkoğlu a plecat în vacanță alături de prieteni

În ciuda faptului că și-a început cariera mult mai târziu în viață, Sıla Türkoğlu a dat dovadă de profesionalism încă de la început. A reușit să-și joace rolurile cu mult talent și astfel a fost numită ca protagonistă în serialul “Moștenirea”. După rolul din “Jurământul”, fanii au început să o îndrăgească din ce în ce mai mult.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

Deși în prezent vedeta a declarat că preferă să se odihnească și să-și petreacă zilele alături de prieteni, cei care o îndrăgesc îi așteaptă întoarcerea pe platourile de filmare, respectiv pe micile ecrane. Deși a renunțat la rolul său din serialul “Moștenirea”, vedeta nu a oferit până acum nicio declarație oficială care să ateste acest lucru. Cu toate acestea, avocatul vedetei a fost cel care a descris public motivele pentru care Sıla Türkoğlu a luat această decizie radicală, înainte de finalizarea legală a prevederilor contractuale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform comunicatului oferit de către compania producătoare, Sıla Türkoğlu a renunțat mult prea devreme la această colaborare. De cealaltă parte, reprezentantul vedetei a subliniat faptul că aceasta s-a dedicat trup și suflet încă de la început, însă condițiile grele de muncă au forțat-o pe aceasta să renunțe cu mult înainte de finalizarea propriu-zisă.

Citește și: Cine este Derya Oğuz Ertün din serialul “Moștenirea”. Detalii despre îndrăgitul actor

La rândul ei, odată cu decizia luată, Sıla Türkoğlu a început să fie mult mai activă în mediul online, acolo unde de cele mai multe ori postează fotografii inedite realizate de fotografii de renume din țara sa. De data aceasta însă, Sıla Türkoğlu a ținut să revină la naturalețe și să le arate fanilor că cele mai bune vacanțe sunt cele realizate alături de prieteni.

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” a optat pentru o schimbare de look

Sıla Türkoğlu a devenit una dintre cele mai versatile actrițe, asta pentru că de-a lungul timpului și-a obișnuit fanii cu look-uri extrem de simple. Cu toate acestea, atunci când a ieșit de sub lupa personajului “Seher” a reușit să-și arate adevărata sa față. O vedem acum îmbrăcată în cele mai surprinzătoare ținute, optând pentru look-ul îndrăznețe.

Are doar 23 de ani, însă viața sa continuă pe același drum artistic. Vedeta își dorește în continuare să facă parte din lumea showbiz-ului, însă la momentul actual recunoaște că are nevoie de odihnă și sport, lucruri ce i-au lipsit pe tot parcursul filmărilor în cadrului serialului “Moștenirea”. Are peste 800 de mii de fani pe contul personal de Instagram și numărul lor continuă să crească.

Citește și: Alina Boz surprinde prin naturalețe într-o nouă ședință foto. Cum s-a lăsat văzută vedeta din “Ține-mă de mână”

“Ei sunt cei cu care râd de fiecare dată când suntem împreună”, a scris vedeta din “Moștenirea” în dreptul mai multor fotografii postate din vacanță. Internauții nu au întârziat să-i răspundă și să o felicite pentru viața pe care o trăiește în prezent.

În articolul

Sıla Türkoğlu a plecat în vacanță alături de prieteni. Cum s-a fotografiat vedeta din “Moștenirea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x