Sıla Türkoğlu a strălucit din cap până în picioare într-o rochie cu paiete. Cum arată vedeta din “Moștenirea”

Publicat pe 27.07.2022 la 10:30 Actualizat pe 27.07.2022 la 11:20

Sıla Türkoğlu a strălucit din cap până în picioare într-o rochie cu paiete. Cum a impresionat încă o dată vedeta din "Moștenirea" pe internet.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră, zâmbește și stă în fața unei uși deschise

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”, sezon 2

Happy Channel

Sıla Türkoğlu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Grație rolului său din serialul “Moștenirea” a reușit într-un timp foarte scurt să ajungă pe primele locuri în topurile internaționale. Prezența sa pe micile ecrane a putut fi observată și în producția “Jurământul”, acolo unde a avut un rol secundar. Acum vedeta uimește audiența din mediul online.

Sıla Türkoğlu a strălucit din cap până în picioare într-o rochie cu paiete

Este o actriță cunoscută, o vedetă în adevăratul sens al cuvântului și odată cu serialul “Moștenirea” a devenit iubită de fanii din întreaga lume. După anunțul că părăsește cel de-al treilea sezon al producției, fanii i-au rămas în continuare alături și au încercat să o sprijine. Acum actrița uimește cu aparițiile sale de pe internet, în special pe contul personal de Instagram, acolo unde are peste 900 de mii de internauți care o îndrăgesc.

Deși obișnuită să poarte haine simple, fără un machiaj prea insistent, Sıla Türkoğlu a uimit cu cele mai recente fotografii realizate în mare parte de profesioniști. De asemenea, clipele pe care le-a trăit în vacanță au fost de asemenea imortalizate și împărtășite. Deși ultima imagine a fost lăsată la secțiunea Instastory, internauții nu au putut să nu remarce ținuta vedetei.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

Cu umerii goi și cu tatuajul la vedere, așa s-a lăsat surprinsă actrița. Piesa de rezistență au fost totuși cerceii strălucitor și lungi care i-au scos în evidență chipul angelic. Machiajul a fost unul simplu, însă cu anumite artificii pentru a-i evidenția trăsăturile. Cu toate că acum nu au mai putut fi urmărite comentariile și aprecierile, Sıla Türkoğlu este singura care cunoaște numărul exact al persoanelor care au răspuns. Cu părul prins, lăsat natural pe scapte sau pur și simplu coafat pentru a sta drept, așa a ținut protagonista din “Moștenirea” să se afișeze.

Citește și: Kerem Bürsin se află pe primul loc în topul celor mai frumoși actori din Turcia. Despre ce este vorba

Anunțul plecării vedetei a venit chiar din partea avocatului acesteia care a lansat un comunicat de presă în mediul online. Acest lucru a venit ca răspuns la cuvintele lăsate de compania producătoare a serialului pe internet.

Sıla Türkoğlu își poartă părul natural pe internet

Dacă până acum nu a fost vorba despre nicio relație amoroasă în cadrul vieții actriței Sıla Türkoğlu, iată că acum zvonurile spun despre posibile sentimente între actrița din “Moștenirea” și Halit Özgür Sarı, un alt actor îndrăgit din Turcia. În ciuda faptului că niciunul nu a vorbit public despre această situație, se pare că au petrecut împreună clipe minunate împreună. Chiar bărbatul a fost cel care a lăsat în cadrul Instastory o imagine cu vedeta.

Cei doi spun că au o relație excelentă, însă fanii au deja în față exemple care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. Până la o confirmare ulterioară, paginile de socializare ale celor doi sunt accesibile tuturor. Cât despre Halit Özgür Sarı, acesta are peste 1 milion de fani pe Instagram, acolo unde obișnuiește să-și lase viața văzută și prin ochii fanilor.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a revenit pe platourile de filmare ale serialului “Moștenirea”. Ce fotografie a postat actorul

Cât despre Sıla Türkoğlu, aceasta continuă să lase mărturie momentele în care și-a învins teama și a început să poarte haine care să-i scoată frumusețea în evidență.

În articolul

Sıla Türkoğlu a strălucit din cap până în picioare într-o rochie cu paiete. Cum arată vedeta din “Moștenirea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x