Taro Emir Tekin a renunțat la proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă. Care sunt următorii pași în viața sa profesională

Publicat pe 26.08.2024 la 12:44 Actualizat pe 26.08.2024 la 14:46

Taro Emir Tekin și-a luat rămas-bun de la colegii săi după un parcurs excelent în cadrul sezonului doi din seria Golden Boy - Dragoste rebelă. Artistul se îndreaptă cu pași rapizi către proiecte importante.

actor pe platourile de filmare

Taro Emir Tekin a jucat în sezonul doi din Golden Boy - Dragoste rebelă

Happy Channel

Taro Emir Tekin este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din Turcia. Fiul faimoasei Șevval Sam, nu putea să nu aibă măcar un talent care să-l aducă mai aproape de mama sa celebră. Pe lângă actorie, acesta este și un cântăreț desăvârșit. A făcut parte din sezonul doi al Golden Boy – Dragoste rebelă și în prezent se îndreaptă către alte proiecte.

Taro Emir Tekin a renunțat la proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă

A luat parte la nunta colegilor și prietenilor Beril Pozam și Ersin Arıcı, acolo unde a surprins momente importante. De asemenea, s-a lăsat și el văzut într-o ipostază pe care nu a mai arătat-o până în prezent. Acesta a jucat rolul Kaya în Golden Boy – Dragoste rebelă, însă a decis să-și ia rămas-bun din cadrul proiectului după doar un sezon.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 600 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate alături de prieteni.

Potrivit jurnalistului Birsen Altuntaș, a fost chiar Taro Emir Tekin cel care le-a specificat reporterilor motivul pentru care își dorește să renunțe la rolul său din Golden Boy – Dragoste rebelă.

Citește și: Taro Emir Tekin spune adevărul despre mama sa. Aceasta nu a vrut să se implice în proiecte profesionale alături de el

“Mi-am încheiat misiunea în acest proiect. O să spun la revedere Golden Boy, dar a fost o experiență minunată pentru mine. Nu o să părăsesc echipa. Sunt foarte drăguți. Cred că și-au îndeplinit misiunea.”, a declarat actorul, arată gazeteduvar.com.tr. De asemenea, nu a uitat să puncteze faptul că a început deja un nou proiect la care lucrează din greu.

“Am început un proiect care se numește Siege. Mă pregătesc pentru asta acum. Sper ca oamenii să îl placă.”, a spus acesta. Născut pe 15 iunie 1997 în Istanbul, acesta a studiat la Oxford pentru a deveni actorul care și-a dorit întotdeauna să fie.

Taro Emir Tekin vorbește despre meseria de actor

Fără doar și poate, actorul și-a construit o întreagă armată de fani și a dovedit faptul că este un profesionist desfăvârșit. Spune că atunci când interpretează personaje negative nu se gândește doar la părțile mai puțin plăcute ale acestora și încearcă să aducă în fața telespectatorilor o idee umană asupra lor. Spune că principiul pe care se bazează atunci își caută un stil anume este sinceritatea.

Citește și: Taro Emir Tekin a făcut spectacol la plajă. Cum a ”sfidat” canicula actorul din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”

“Unul dintre principiile mele în viață este sinceritatea. Sunt o persoană care crede că toți ar trebui să fie sinceri și onești și să trăiască așa cum își doresc. Într-o perioadă de consumerism, când produsele rămân superficiale, să fii capabil să te poți exprima este un lux pe care moda îl aduce pentru mine. În general eu îmi creez hainele cu ajutorul croitorului meu.”, a spus acesta. Spune că se simte foarte recunoscător că părinții săi i-au oferit șansa de a se cunoaște pe sine și a-și crea propriul drum în viață.

“Sunt foarte mândrul de părinții mei. Cred că succesul lor mi-a oferit o responsabilitate și așa mi-am găsit drumul.”, a spus actorul într-un interviu. Spune că muzica este o pasiune pentru el.

În articolul

Taro Emir Tekin a renunțat la proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă. Care sunt următorii pași în viața sa profesională

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 14 septembrie 2024. Săgetătorii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciclonul Boris aduce val de frig şi ninsori în România. Va ploua în câteva ore cât pentru o lună
a1.ro
EXCLUSIV | Ce a răspuns Loredana când a fost întrebată dacă a ținut legătura cu Cornel, după Insula Iubirii: “Mi-a trimis cerere și..."
HelloTaste.ro
Sos de roșii pentru paste. Se face singur în doar 15 minute
Catine
Zodii care pierd bani în luna septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Un iPhone 16 de 900 de dolari are un ecran mai slab decât un Android de 200 de dolari. Ce smartphone l-a întrecut pe cel Apple
as.ro
Cum arată soţia lui Florin Prunea. Imagini rare cu femeia pe care fostul portar o iubeşte enorm
MediCOOL
Semne ale consumului excesiv de iod. Efectele adverse asupra organismului
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
DeParinti
Roseola Infantum: cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Metode de îngrijire a pielii toamna. Ce poți adăuga în rutina zilnică
HelloTaste
Dulceață de caise fără zahăr. Ce să adaugi în rețetă ca să iasă delicioasă
x