Totul despre actorul Emrah Akduman din serialul “Nu mă părăsi!”. Detalii inedite despre vedetă

Publicat pe 10.10.2023 la 11:05 Actualizat pe 10.10.2023 la 11:24

Află cine este Emrah Akduman din serialul “Nu mă părăsi!”. Detalii inedite despre vedetă și tot ceea ce a realizat până în prezent din punct de vedere profesional și personal.

Emrah Akduman poartă un pulover vișiniu și are un sacou închis la culoare

Emrah Akduman din serialul “Nu mă părăsi!”

Happy Channel

Emrah Akduman face parte din distribuția serialului “Nu mă părăsi!”. Are la activ cinci producții de succes și se numără printre starurile în ascensiune din țara sa natală. Este căsătorit, iar de curând a devenit tătic pentru prima dată. Fotografiile de familie din mediul online demonstrează cu prisosință faptul că are o viață activă atât pe plan personal cât și profesional.

Totul despre actorul Emrah Akduman din serialul “Nu mă părăsi!”

Actorul principal din serialul Nu mă părăsi a devenit tătic pentru prima oară în 2022. Chiar la începutul anului, familia sa a devenit completă odată cu venirea pe lume a fiicei sale. Gökçe Mavuş a devenit soția actorului în 2020, iar cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Are peste 90 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde a postat peste 70 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă o arată pe fiica sa, într-o vacanță emoționantă.

Urmărește serialul "Nu mă părăsi!", de luni până vineri de la 19:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adalina este numele micuței ce a venit să completeze fără doar și poate familia deja perfectă a lui Emrah Akduman. Actorul în vârstă de 39 de ani și-a exprimat sentimentele chiar pe rețelele sociale.

Citește și: Esengül Aypek din Nu mă părăsi și Jocurile iubirii le arată fanilor momente inedite din spatele camerelor. Cum petrece o zi de muncă

“Draga mea fiică s-a născut chiar la începutul acestui an. Cel mai pur și frumos sentiment în această viață nu poate fi descris în cuvinte. Sentimentele mele sunt de nedescris.”, au fost cuvintele postate de actorul din celebrul serial Nu mă părăsi!. Cât despre cea care îi este alături în fiecare clipă, Emrah Akduman a ținut să scrie câteva cuvinte la fel de înduioșătoare.

“Sper ca Dumnezeu să mă țină întotdeauna sănătos lângă copilul meu pentru a-mi face datorita de tată în cel mai bun mod posibil. Am văzut până acum ce înseamnă să faci sacrificii pentru copilul tău și am văzut cât de greu i-a fost soției mele în sarcină. Mamele nu sunt niciodată răsplătite îndeajuns.”, a scris actorul din Nu mă prăsi!

Emrah Akduman din serialul “Nu mă părăsi!” despre partenera sa de viață

Actorul din serialul Nu mă părăsi! a descris-o pe soția sa ca fiind o femeie frumoasă și o mamă extraordinar de puternică. De aceea, acesta a ținut să-i lase un alt mesaj pe rețelele de socializare, loc în care de cele mai multe ori își exprimă fără doar și poate ideile și sentimentele. Cât despre proiectele profesionale, acestea au fost lăsate pentru o perioadă, în detrimentul familiei.

Citește și: Cine este Esengul Aypek din seria “Nu ma părăsi!”. Totul despre îndrăgita actriță de origine turcă

“Dacă vor exista proiecte importante, mă voi întoarce pe platourile de filmare, dacă nu, voi sta alături de familie.”, a spus. Născut pe 9 noiembrie 1982 în Ankara, a jucat în Janjan în 2007, dar și în Umut adasi în același an. Pe 11 iulie a lăsat mărturie câteva imagini din cel mai nou proiect profesional.

De cele mi multe ori își impresionează urmăritorii cu cadre realizate de profesioniști, dar și de soția sa. Gökçe Mavuş, soția actorului, este director de creație. Cei doi au îmbrăcat ținute asemănătoare în ziua nunții. Actorul a purtat o pereche de pantaloni deschiși la culoare și o cămașă gri deschis, pe când partenera sa a optat pentru o rochie cu mâneci lungi.

În articolul

Totul despre actorul Emrah Akduman din serialul “Nu mă părăsi!”. Detalii inedite despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x