Totul despre serialul Ziua în care mi s-a scris destinul. Detalii despre poveste și actori

Publicat pe 06.09.2023 la 11:42 Actualizat pe 06.09.2023 la 12:29

Ziua în care mi s-a scris destinul vine la Happy Channel din 7 septembrie 2023, de luni până vineri de la 22:00. Află totul despre serialul tău preferat în articolul de mai jos.

actori ziua in care mi s-a scris destinul

Totul despre serialul Ziua în care mi s-a scris destinul

Happy Channel

Ziua în care mi s-a scris destinul este o altă capodoperă din Turcia. Urmează să apară la Happy Channel din 7 septembrie 2023, înlocuind producția “Furtună pe Bosfor”. Află care este povestea din spatele imaginilor.

Totul despre serialul Ziua în care mi s-a scris destinul

Serialul aduce în prim-plan ideea unei iubiri imposibile dintre două persoane ce aparțin unor lumi complet diferite. Este vorba despre familia Yorukhan din care fac parte tatăl, mama și cei doi fii. Kahraman ( Ozcan Deniz), băiatul cel mic se ocupă de partea administrativă a afacerii. Este căsătorit cu Defne ( Begum Kutuk), cea care în urma unui accident a pierdut abilitatea de a mai rămâne însărcinată. Kiymet ( Gul Onat), mama lui Kahraman își dorește nepoți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elif ( Hatice Sedil) este o tânără ce provine dintr-o familie săracă. După mai multe încercări de a duce o viață normală alături de familie sa, rămâne singură cu sora mai mică. Astfel, acceptă oferta femeilor din familia Yorukhan pentru a deveni mamă surogat și a primi în schimb o sumă de bani.

Citește și: Cine este Berkay Veli, actorul din seria „Nu mă părăsi”. Află detalii despre vedetă

Cu un total de 2 sezoane și 50 de episoade, serialul Ziua în care mi s-a scris destinul se numără printre cele mai apreciate producții din Turcia. Din distribuție fac parte Hatice Şendil Şağyaşar, Özcan Deniz, Begüm Kütük, Gürbey İleri și alții. A apărut pentru prima oară în Turcia în 2014.

Özcan Deniz este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din țara natală la momentul actual. Urmează să apară într-un nou serial numit Kızıl Goncalar. Producătorul este Faruk Turgut, cel care a scos la iveală povestea din Șerbet de afine. Acesta va avea un rol special în povestea scrisă de Necati Şahin.

Născut pe 19 mai 1972 în Turcia, a fost căsătorit cu Feyza Aktan între 2018 și 2019 și cu Handan Deniz între 1991 și 2000. Este actor, cântăreț, compozitor și scenarist.

Özcan Deniz s-a căsătorit

Evenimentul a avut loc în casa în care locuiesc cei doi îndrăgostiți. Fotografiile alb-negru au fost imediat publicate pe paginile de socializare ale celor doi. Mireasa a publicat una dintre ipostazele emoționante.

Citește și: Emrah Akduman în ziua nunții. Cum a arătat cea mai frumoasa zi pentru actorul din serialul „Nu mă părăsi”

“Orice poveste de dragoste este frumoasă, dar a noastră este preferata mea.”, a scris aceasta. Într-o altă postare a scris “Te aleg pe tine. Și o să te aleg în continuare și încontinuu”. Samar Dadgar este femeia care i-a furat inima celebrului actor.

“Fără pauză, fără nicio îndoială, într-o secundă, o să continui să te aleg. Și o să te aleg într-o mie de vieți, într-o mie de realități. O să te găsesc, soțul meu.”, a scris aceasta, aleasa inimii lui Özcan Deniz. Căsătoria a avut loc pe 20 ianuarie 2023. Îndrăgostiții au petrecut luna de miere în Dubai. Are peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram și peste 600 de postări publicate până în prezent. Cele mai recente sunt din concertele pe care le-a susținut. Nu a ezitat să le arate fanilor și clipe emoționante alături de soția sa, femeia care i-a furat inima. Este tatăl unui băiețel dintr-o căsnicie anterioară.

În articolul

Totul despre serialul Ziua în care mi s-a scris destinul. Detalii despre poveste și actori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x