Yağmur Tanrısevsin din serialul “Inimă rănită” surprinde cu o schimbare de look. Ce spune vedeta despre noile sale proiecte profesionale

Publicat pe 13.09.2022 la 14:37 Actualizat pe 13.09.2022 la 15:16

Yağmur Tanrısevsin din serialul “Inimă rănită” surprinde cu o schimbare de look. Ce spune vedeta despre noile sale proiecte profesionale

Yağmur Tanrısevsin poartă o bluză neagră fără mâneci și are părul desprins

Yağmur Tanrısevsin din serialul “Inimă rănită”

Happy Channel

Yağmur Tanrısevsin face parte din distribuția serialului “Inimă rănită” și este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. De-a lungul timpului a demonstrat că își merită locul pe podium și a continuat să-și arate calitățile în diferitele seriale și filme în care a jucat.

Yağmur Tanrısevsin din serialul “Inimă rănită” și-a etalat noua schimbare de look în mediul online

După serialul “Inimă rănită”, fanii așteaptă cu nerăbdare ca Yağmur Tanrısevsin să revină pe micile ecrane într-o producție de succes. Filmările finale au avut loc în luna februarie a anului 2022 și ecoul său continuă să se audă în fiecare țară în care este transmis. Nu doar că este admirată pe micile ecrane ca și protagonistă, dar și în mediul online este la fel de apreciată. Cu peste 3 milioane de fani pe Instagram, aceasta continuă să distribuie fotografii și filmulețe pentru internauți.

Urmărește "Inimă rănită", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai recentă ipostază o arată pe vedeta din “Inimă rănită” cu o schimbare completă de look. Dacă până acum o vedeam cu părul drept, acum breton este cel care iese în evidență și îi scoate la iveală trăsăturile fine. În dreptul postării, Yağmur Tanrısevsin a primit peste 3 mii de comentarii și mai mult de 100 de mii de aprecieri.

“Ești minunată. Cel mai mult îmi place cea de-a treia fotografie”, “Minunat”, “Ești minunată, ești frumoasă”, “Ești ca o prințesă”, au scris internauții. Printre cele mai multe dintre postările vedetei se numără cele din vacanță, acolo unde actrița din “Inimă rănită” obișnuiește să călătorească alături de oameni dragi, sau chiar de patrupedul său. O vedem de asemenea pe coperțile unor reviste importante din Turcia. Cât despre rolul său din “Inimă rănită”, aceasta a declarat că s-a simțit minunat alături de colegii săi pe platourile de filmare.

“A fost plăcut, m-am simțit bine.”, a declarat Yağmur Tanrısevsin, potrivit Seriesturkish.com.

Yağmur Tanrısevsin din serialul “Inimă rănită” a vorbit despre noile sale proiecte profesionale

Dacă până acum vedeta a impresionat în serialul de succes “Inimă rănită”, aceasta este pregătită să-și demonstreze calitățile într-un film. Alături de Gökhan Alkan a reușit să formeze unul dintre cele mai îndrăgite cupluri și să emoționeze fanii de pretutindeni. Cei care o îndrăgesc așteaptă acum noi proiecte profesionale. În prezent, actrița se pregătește pentru un film ce va fi difuzat exclusiv pe platformele digitale.

“Va fi pe platformă digitală, vom începe pregătirile în curând. Va începe în iulie anul viitor. Și eu sunt entuziasmată.”, a spus vedeta din “Inimă rănită”. Cu toate acestea, nu a oferit mai multe detalii, exceptând faptul că va fi vorba despre o comedie romantică. Cât despre pasiunile sale din timpul liber, aceasta a menționat că își dorește să realizeze o expoziție de ceramică, un hobby pe care nu îl poate da uitării.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a postat în mediul online primele imagini din sezonul 3 al serialului “Moștenirea”. Cum arată protagonista ce îi va fi alături pe platourile de filmare

În ceea ce privește relațiile sale amoroase, se pare că aventura pe care a avut-o cu Oğuzhan Koç în 2018 iese din nou la iveală. A fost făcut cunoscut faptul că vila în care Demet Özdemir și-a petrecut luna de miere alături de soțul său este aceeași pe care interpretul a avut-o în minte atunci și-a petrecut vacanța cu vedeta din “Inimă rănită”, arată Takvim.com.tr.

În articolul

Yağmur Tanrısevsin din serialul “Inimă rănită” surprinde cu o schimbare de look. Ce spune vedeta despre noile sale proiecte profesionale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x