1000 de dolari sau 100,000 de dolari? Cât crezi că au cheltuit aceste mirese pentru ziua cea mare?

Publicat pe 09.04.2014 la 10:25 Actualizat pe 09.04.2014 la 13:43

Orice femeie își dorește să fie cea mai frumoasă în ziua nunții și de aceea este tentată să cheltuiască sume exorbitante pentru rochie și alte pregătiri

Mike Lawn

Orice femeie își dorește să fie cea mai frumoasă în ziua nunții și de aceea este tentată să cheltuiască sume exorbitante pentru rochie și alte pregătiri. Există însă și doamne care au decis să facă economie și să organizeze un eveniment mai restrâns.

Ema Gallagher este una dintre doamnele care au reușit performanța de a cheltui numai 1000 de dolari pentru întreaga nuntă. Ce-i drept, buchetele de flori erau false, voalul l-a cumpărat de la SH iar rochia de mireasă și cele ale domnișoarelor de onoare nu erau de cea mai bună calitate dar arătau acceptabil. Chiar și muzica a fost asigurată de cuplul de însurăței, care au realizat CD-uri cu muzica preferată.

Kirsty Critchley a decis să cheltuiască 30.000 de dolari pentru o nuntă fastuoasă, cu 109 invitați în timpul zilei și 180 seara. Cuplul a avut mâncare nu foarte sofisticată, dar a optat pentru un tort neobșnuit, din brioșe. Rochia de mireasă a fost realizată din mătase iar rochiile domnișoarelor de onoare din satin. Invitații au fost invitați la dans de către un pianist, urmat de o trupă și un DJ. Mireasa mărturisește că toți banii au meritat pentru că a fost o nuntă ca în povești.

Vanessa Baugi și soțul său au cheltuit 8000 de dolari pentru o nuntă modestă, la care au renunțat la albumul foto. Acesta este singurul regret al celor doi.

Tatiana Karelina este cea care a cheltuit aproape 100,000 de dolari. Cei doi au avut parte de o nuntă ca în povești. Începând de la vestimentația asigurată de Jelena Borsc, Valentino și Alexander McQueen, până la locație, Asara Wine Estate, evenimentul a fostul unul extrem de fastuos.

Shannon D’Almeida a organizat o nuntă de 50,000 de dolari, cu rochie de mireasă și costum de mire realizate pe comandă, cadouri și muuulte flori. Cel mai mult au costat darurile pe care cei doi și le-au făcut unul altuia, el a primit un bilet la Crystal Palace iar ea o geantă Mulberry.

Sursă: Daily Mail

În articolul

1000 de dolari sau 100,000 de dolari? Cât crezi că au cheltuit aceste mirese pentru ziua cea mare?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x