5 pasi pentru un look stralucitor de Revelion 2012

Publicat pe 22.12.2011 la 15:45

Mai sunt doar cateva zile pana la sfarsitul anului, dar inca mai este timp sa te hotarasti ce tinuta si ce machiaj sa porti la petrecerea de revelion.

Oriunde sarbatoresti venirea lui 2012, este important sa arati si sa te simti bine. Daca vrei sa te remarci la petrecere, exista cateva sfaturi pe care sa le urmezi.

1.Poarta o rochie in care sa te simti bine. Daca vei avea o tinuta care nu ti se potriveste, sau care este cu o masura mai mica, nu te vei bucura de petrecere. Trebuie sa fii realista si sa iti iei o rochie pe masura ta si care iti ascunde defectele. Astfel, vei putea dansa in voie si nu risti sa fii protagonista unor incidente vestimentare. Daca te vei simti bine in pielea ta, acest lucru va fi observat si de cei din jur.

2.Accesorizeaza-ti tinuta corect. Uneori, poti avea tendinta sa exagerezi cu accesoriile, ceea ce nu face bine deloc aspectului tau per ansamblu. Concentreaza-te pe un singur accesoriu de efect, care sa scoata in evidenta intreaga tinuta. O curea interesanta sau o pereche de cercei sunt suficiente ca sa arati foarte bine.

3.Ai grija la inaltimea tocurilor. Toata lumea stie ca pantofii cu toc creeaza iluzia unor picioare mai lungi decat in realitate. Totusi, nu trebuie sa alegi niste pantofi cu tocuri foarte inalte doar pentru ca iti place design-ul lor. Trebuie sa poti sa mergi si sa dansezi asa cum trebuie si sa nu te confrunti cu dureri in timpul petrecerii.

4.Scoate-ti in evidenta trasaturile. Silueta este si ea foarte importanta, dar nu e nevoie sa fii construita ca un manechin ca sa arati si sa te simti bine. Trebuie sa stii sa-ti valorifici atuurile. Este suficient sa iti faci o coafura interesanta sau sa ai un zambet stralucitor ca sa atragi atentia tuturor.

5.Alege un machiaj care dureaza. Inainte de a te machia, este foarte important sa iti hidratezi tenul. Daca planuiesti sa fii sufletul petrecerii si sa dansezi toata noaptea, trebuie sa eviti creioanele de ochi si fardurile prea cremoase. Exista riscul ca acestea sa se scurga si sa iti strice aspectul.

În articolul

5 pasi pentru un look stralucitor de Revelion 2012

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x