5 ponturi prin care sa iti mentii pielea catifelata in sezonul rece

Publicat pe 14.12.2011 la 15:55

Multe femei neglijeaza pielea in timpul iernii, renuntand la ritualurile de hidratare si tonifiere. Poate ca iarna iei o pauza de la epilat, regimuri si iesiri in club, insa pielea nu trebuie niciodata neglijata!

Daca vrei ca vara viitoare pielea ta sa straluceasca si sa fie gata de bronzat, trebuie sa te ingrijesti si pe timpul iernii. Iata cinci pasi care sa te aujute sa iti pastrezi pielea superba si in sezonul rece:

1. Foloseste pentru corp o lotiune pe baza de lapte. Nimic nu face pielea mai frumoasa decat laptele, iar aceasta idee a luat nastere inca depe vremea Cleopatrei, care facea bai de lapte.

Ponturi: foloseste ca gel de dus tot o lotiune pe baza de lapte, pe care sa o amesteci cu miere si zahar. Astfel vei obtine un scrub foarte bun.

2. Ulei de masline pentru decolteu si gat. Pastreaza-ti pielea pieptului si gatului tanara mult timp, ingrijind-o cu ajutorul unei lotiuni pe baza de ulei de masline.

Ponturi: pentru a accentua procesul de ingrijire, aplica ulei de masline o data pe saptamana si lasa-l sa actioneze 30 de minute.

3. Curata-ti fata dupa ce te-ai spalat pe cap. Cam asa suna unul dintre sfaturile intr-ale frumusetii, date de Dr. Oz. Samponul si balsamul dauneaza tenului, de aceea este bine sa te cureti pe fata dupa si nu inainte de a incepe sa te speli pe cap.

Ponturi: Foloseste un gel de curatare delicat, pe baza de apa.

4. Mainile se mentin frumoase cu cacao. O crema pe baza de cacao hraneste profund mainile si le hidrateaza, mentinandu-le frumusetea si catifelarea.

5. Eplieaza-te macar o data pe luna, cu ceara. Astfel picioarele tale nu vor mai fi chinuite si pielea isi va pastra fermitatea.

Foto: sheknows.com

În articolul

5 ponturi prin care sa iti mentii pielea catifelata in sezonul rece

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x