6 greșeli de frumusețe pe care le faci când ești la birou

Publicat pe 13.02.2014 la 15:35 Actualizat pe 13.02.2014 la 16:13

Opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână - mare parte a vieții tale o petreci la birou, pe scaun, cu nasul în calculator. Nu ai cum să-ți alegi alt stil de viață, dar poți să renunți la obiceiurile nesănătoase pe care le-ai adoptat în acest mediu, dacă vrei o piele sănătoasă

Hepta

Opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână - mare parte a vieții tale o petreci la birou, pe scaun, cu nasul în calculator. Nu ai cum să-ți alegi alt stil de viață, dar poți să renunți la obiceiurile nesănătoase pe care le-ai adoptat în acest mediu, dacă vrei o piele sănătoasă .

Conform refinery29.com, majoritatea femeilor fac greșeli uriașe când se află la birou:

1. Conștient sau nu, când te afli la birou îți atingi adesea fața sau îți sprijini bărbia în palmă. Degetele cu care ai tastat în ultimul sfert de oră ating tenul sensibil, transferând bacteriile de la calculator spre porii tăi. Nu e de mirare că îți apar coșuri frecvent și ai tenul gras.

2. Dacă obișnuiești să folosești gel antibacterian sau săpun de foarte multe ori pe zi, e musai să ai o cremă de mâini aproape. Altfel, fiecare spălare îți va absorbi uleiurile naturale ale pielii, iar mâinile tale se vor usca.

3. Ai auzit că telefonul tău e mai murdar decât capacul de la WC. Nu este o minciunș tocmai de aceea ar trebui să-ți ștergi mobilul cu șervețele igienice zilnic (chiar tastatura și mouse-ul, dacă ai cum).

4. Poziția unei doamne la birou este picior peste picior. Deși postura este foarte sexy și adecvată, doctorii spun că poate cauza varice.

5. Ai biroul sub aerul condiționat? Dermatologii spun că aerul uscat îți va distruge pielea (mai ales în timpul iernii). Poate că nu poți face o schimbare radicală în birou, dar cel puțin încearcă să nu stai non-stop pe scaun, sub el. Așa, eviți și efectele nocive ale sedentarismului.

6. Ai grijă ca monitorul calculatorului să se afle la nivelul ochilor. Altfel, gâtul tău va resimți durerea unei poziții inconfortabile.

În articolul

6 greșeli de frumusețe pe care le faci când ești la birou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x