7 lucruri simple care te fac fericita... fara sa stii

Publicat pe 20.09.2013 la 17:21 Actualizat pe 20.09.2013 la 18:52

Gesturile mici conteaza mai mult decat orice promisiune mareata. La fel de adevarat este ca placerile simple ale vietii fac zilele suportabile si iti dau un sentiment de fericire launtric, instant. Totusi, facem ce facem, si ne impotmolim in lucruri marunte - de la o critica aspra pana la un ghinion absurd - fara sa realizam ca traim si ne bucuram de cele mai frumoase momente ACUM.

1. Mancarea savuroasa

Nu exista lucru pe care un baton de ciocolata sa nu il rezolve. Vrem sau nu sa recunoastem, atunci cand cadem in tentatia fast-food-ului, nu exista lucru mai bun pe lume: o portie de cartofi cu maioneza si un hamburger, cateva aripioare de pui crocante... le simti savoarea si lumea pare mai roz.

2. Cearsafuri curate, proaspat spalate

Mai tii minte cand ti-ai schimbat ultima data lenjeria de pat? Poate abia o strangeai de pe sarma si, exact ca in reclamele alea de la televizor, simteai cum o aroma proaspata invadeaza camera. Moi, mirosind a balsamul preferat, putin rigide - perfecte pentru a te intinde in ele noaptea, ca si cum ai fi stapana lumii.

3. Un dus fierbinte

Nu exista lucru mai relaxant la sfarsitul unei zile de munca decat un dus fierbinte. Apa calda iti relaxeaza muschii, te incalzeste in sezonul racoros si te transpune (cu un mic efort de imaginatie) intr-un jacuzzi in aer liber, pe terasa unei vile, in bratele iubitului tau.

4. Timp pentru tine

Cinci zile pe saptamana inconjurata de colegi, seara de prieteni si acasa de copii, sot sau parinti pot fi o binecuvantare sau un iad. Daca te afli mai degraba in a doua categorie, esti genul care nu refuza o pauza de la activitatile sociale. Tu stii ca nimic nu se compara cu un numar de ore doar pentru tine, in care poti sa citesti o carte, sa vezi x clipuri video cu animale si sa stai, in tot acest timp, in hainele tale de casa.

5. Un prieten de-o viata

Un prieten pe care te poti baza oricand, care iti cunoaste si slabiciunile si care te stie de o viata este esential pentru fericirea oricui. Iar momentele in care puteti depana amintiri, glumi pe subiecte populare acum 10 ani sau chiar aveti propriile voastre poante, iti fac viata mai frumoasa.

6. Viteza buna de Internet

Vrei sau nu sa recunosti, esti dependenta de Internet. Chiar daca nu esti un guru Social Media si nu stai toata ziua pe Youtube, tot trebuie sa deschizi mailul, sa folosesti un tip de messenger sau sa cauti o informatie relevanta pentru profesia ta. Iar atunci, semnalul slab de Internet sau lipsa de conexiune pot actiona ca o capa rosie in fata unui taur - vei fi pregatita sa ataci, iar calculatorul va pica victima.

7. Shopping pentru tine

Nici macar altruistii din fire nu pot nega sentimentul de euforie pe care il simt atunci cand probeaza o haina la magazin si cel de victorie cand casierul le inmaneaza produsul cumparat. Ar fi o ipocrizie sa negam bucuria pe care o simtim la vederea cadourilor pentru noi si nu pentru altii, clipele cand ne rasplatim pentru o munca dusa bine pana la capat.

foto:

În articolul

7 lucruri simple care te fac fericita... fara sa stii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x