7 piese de baza pentru garderoba ta in 2011

Publicat pe 30.12.2010 la 19:47 Actualizat pe 30.12.2010 la 20:16

Anul 2010 a fost anul jachetelor de piele, a animal printurilor, un an in care stilul military, tinutele vintage si vestimentatia rigida-rock din jeans au invadat pasarelele. Dar tu stiai deja toate acestea. Important este sa afli ce se poarta anul viitor, de aceea iti prezentam cele mai importante accesorii si haine din moda 2011.

Revista Glamour USA a facut "inventarul" trendurilor 2011 si iata ce a iesit.

Pulovarul supradimensionat

Ramane vedeta si in 2011. Daca nu ai unul, sau vrei sa iti intregesti colectia cu unul nou, opteaza pentru culori neutre, care se potrivesc la orice. In zilele friguroase, poarta-l cu o geaca cu gluga.

Fusta cu pliuri

Indiferent de lungime, afla ca fusta cu pliuri nu mai face parte de multa vreme din vestimentatia bunicii, ci este ultima gaselnita a creatorilor de moda. Ea poate da feminitate oricarei tinute. Daca esti adepta stilului rock-edgy, poart-o cu un top cu taieturi asimetrice iar pentru o tinuta office, alege un sacou masculin.

Geanta cu franjuri

Le vezi peste tot - de la magazine de firma, la mall-uri sau targuri handmade. Gentile cu franjuri sunt o solutie chic pentru o plimbare prin parc sau o intalnire cu prietenele.

Volum

Mizeaza anul viitor pe volum fie ca e vorba de o noua tunsoare sau o rochie extravaganta pentru ocazii speciale.

Culoare

O rochie clasica, cu linii simple poate atrage atentia daca eare culoarea potrivita. Nuantele 2011 variaza de la galben si oranj de citrice pana la roz fuchsia si verde-lime.

Camasa alba

Camasa alba simpla se poarta in continuare, desigur purtata cu jeansi evazati si accesorizata corect. Construieste pornind de la ea o tinuta in straturi.

Blugi evazati

Achizitioneaza-ti din timp piesa de rezistenta a primaverii: blugii extra-largi, evazati, cu talie inalta, inspirati din moda anilor '70.

Vezi si Antena1!

În articolul

7 piese de baza pentru garderoba ta in 2011

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x