8 confesiuni ale bărbaților care dezvăluie ceea ce caută la o viitoare soție! Fetelor, luați aminte, numărul 3 e o misiune grea!

Publicat pe 06.12.2017 la 10:11 Actualizat pe 06.12.2017 la 10:35

Fetelor, luați aminte, numărul 3 e o misiune grea!

Se spune că fiecare sac își are peticul. Dar realitatea arată, în prezent, prea puțini sunt bărbații care vor angajamente pe viață, așa cum este, sau ar trebui să fie, căsătoria.

Totuși, mai sunt și romantici pe lume... Gândindu-se la o potențială parteneră de viață, iată ce așteptări au bărbații de la viitoarea soție.

Fetelor, luați aminte!

1. Cineva cu care să râdă – „Și prin simț al umorului nu mă refer la a râde la lucrurile amuzante. Asta înseamnă că ea spune și face lucruri amuzante. Înseamnă că ea te face să râzi și că o face într-un mod constant. Dacă ajungi să te întrebi când te-a făcut să râzi ultima dată, atunci ea nu este potrivită pentru tine.”

2. O situație serioasă – „O femeie care are potențial de a fi soție este foarte ușor de recunoscut dacă iei în calcul un aspect vital; doar pune-ți întrebarea dacă îți dorești ca această persoană să fie alături de tine în momentul în care te-ai lupta cu niște rechini.”

3. Propria îmbunătățire – „O femeie care va fi o soție perfectă te va face să te îmbunătățești pe tine însuți prin puterea exemplului ei. Vei învăța de la ea, veți crește împreună și vă veți dezvolta concomitent în toate planurile posibile.”

4. Atracție – „Ea trebuie să fie atrăgătoare în ochii mei, altfel nu cred că aș fi interesat să o cunosc încă de la început. Dar a fi atractivă nu are legătură doar cu modul în care ea arată. Ea trebuie să aibă anumite hobby-uri și pasiuni și chiar dacă pe mine nu mă atrag foarte mult acestea, eu voi fi interesat să le încerc.”

5. O provocare – „Îmi doresc pe cineva cu care să mă contrazic și care se va contrazice cu mine, fără ca asta să se transforme într-o ceartă. Mi-aș dori să fiu cu cineva care să mă provoace și să mă facă să mă gândesc din nou la anumite lucruri importante, decât să fiu cu cineva care este drăguță și zâmbitoare mereu.”

6. Lucruri nu prea serioase – „Singurul lucru important care ar putea face diferența între soția mea și toate fetele cu care am avut alte relații este abilitatea noastră de a nu lua lucrurile atât de în serios. Nu mă refer la a nu lua relați în serios; bineînțeles, ne-am angajat unul față de celălalt, dar nu trebuie să fim prea serioși cu privire la interacțiunile zilnice.”

7. Propria personalitate – „Ei trebuie să îi placă ceea ce face, indiferent de care este acest lucru, ei trebuie să îi pese de ea însăși la fel de mult precum îi pasă și de mine și ea trebuie să zâmbească foarte mult. Bonus: dacă i-ar plăcea aceeași muzică ce îmi place și mie ar fi perfect.”

8. O persoană bună – „Modul în care ea îi tratează pe ceilalți, mai ales atunci când nu există nimic ce ar putea fi dobândit din asta. Aspectul se deteriorează în timp, dar aspectele precum bunătatea și respectul față de celălalt ar trebui să nu lipsească niciodată.”

sursă: estisuperba.ro

În articolul

8 confesiuni ale bărbaților care dezvăluie ceea ce caută la o viitoare soție! Fetelor, luați aminte, numărul 3 e o misiune grea!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x