8 idei cool pentru o nunta tematica de neuitat

Publicat pe 13.05.2013 la 11:27 Actualizat pe 13.05.2013 la 12:08

Ai un personaj preferat din filme sau benzi desenate sau poate ca adori o anumita traditie, un obiect sau un sport? Fa-ti cunoscuta pasiunea chiar in ziua nuntii si organizeaza o ceremonie si o petrecere tematica, unde sa te simti in al noualea cer.

Doi indragostiti si-au vazut visul cu ochii, ea reusind sa fie o mireasa batgirl iar el, un mire nightwing. S-au cunoscut din intamplare iar trei ani mai tarziu el a cerut-o diupa ce s-au parasutat dintr-un avion. Relatia lor a fost de la inceput neobisnuita, iar nunta urma sa fie la fel.

Iata ideile lor pentru o nunta tematica pe care nici ei, nici invitatii lor nu o vor uita niciodata:

1. Costumele de miri

Ea a optat pentru o rochie alba, accentuata insa cu accesorii si detalii care aduceau aminte de Batgirl: centura galbena pentru arme secrete si manusi din cauciuc de aceeasi culoare. Incaltamintea aleasa a fost cat se poate de simpla: tensii albi.

El a mers pe camasa, vesta, sacou si pantaloni negri, cu butoniera si cravata albastru puternic, a la Nightwing.

2. Invitatiile

Drept invitatii, au ales bilete in culorile galben-albastru, cu RSVP.

3. Programul

Pe langa invitatii, cei doi au conceput programul serii, cu logo personal.

4. Buchetul

In ceea ce priveste buchetul miresei si al domnisoarelor de onoare, cuplul a sarit peste modelul traditional si... natural. Florile au fost realizate din benzi desenate impaturite in cele mai creative moduri.

5. Tortul

Tortul nu a dezamagit. Cu trei etaje, rotund, desertul a amintit de Gotham City, orasul in care s-a nascut Batgirl, iar figurinele au fost desigur, doua papusi supereroi. Nu a lipsit nici reflectorul Batsignal.

6. Detaliile

Mireasa a avut grija ca fiecare accesoriu purtat sa aduca aminte de povestile lor. Cerceii ei au fost in forma de liliac, parul a fost lasat liber dar stilizat cu suvite galbene iar jartiera miresei a fost de un galben solar. Mirele a purtat ceas Batman iar butonierele au purtat aceleasi insemne.

7. Decoratiunile

La decoratiuni, au muncit parintii mamei si tatalui. Inauntru, au montat perdele la intrarea in salon cu silueta orasului, un panou pictat de mana cu eroii in marime naturala si au avut grija sa nu lipseasca dulciurile de tot felul. Spatiul de afara a fost tarnsformat intr-un parc de distractii.

8. Transportul

La finalul serii, proaspetii insuratei nu au plecat acasa intr-o masina ultimul racnet ci au preferat o motocicleta cool - ca doar asa se poarta in benzile desenate!

foto: Diane Personett Photograpy, via imgur.com

În articolul

8 idei cool pentru o nunta tematica de neuitat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x