A cunoscut-o o lume întreagă dar niciun bărbat nu i-a intrat în grații! Susan Boyle a ieșit la prima întâlnire la 53 de ani!

Publicat pe 02.12.2014 la 16:35 Actualizat pe 02.12.2014 la 17:14

Se spune că lucrurile bune vin la cei care așteaptă, fapt pe care Susan Boyle îl cunoaște bine. La 47 de ani, scoțianca a făcut senzație la un show de talente iar acum are din nou motive de bucurie. La cei 53 de ani, Susan a reușit să aibă un prim iubit

Se spune că lucrurile bune vin la cei care așteaptă, fapt pe care Susan Boyle îl cunoaște bine. La 47 de ani, scoțianca a făcut senzație la un show de talente iar acum are din nou motive de bucurie. La cei 53 de ani, Susan a reușit să aibă un prim iubit.

Într-un interviu acordat publicației The Sun, Boyle a mărturisit că se află într-o relație cu un medic american, dar nu a dat prea multe detalii despre cuplul format. "Nu vreau să spun mai multe despre cine este el, fiind incorect față de el. Pot spune că suntem de aproximativ aceeași vârstă iar el este un tip foarte drăguț."

Susan a mai adăugat că l-a cunoscut în hotelul în care a stat ea și au avut o cină romantică, dar lucrurile dintre ei se află încă la început.

Cântăreața, care a fost diagnosticată cu Asperger, spune că starea sa de sănătate o împiedică să își găsească marea dragoste. Nu doar că răspunsurile sale emoționale sunt neprevăzute, dar o împiedică să își formeze legături cu oamenii.

"Eu am o mulțime de dragoste de dăruit!" a mărturisit cântăreața.

În articolul

A cunoscut-o o lume întreagă dar niciun bărbat nu i-a intrat în grații! Susan Boyle a ieșit la prima întâlnire la 53 de ani!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x