Abuzată sexual de la 4 ani! Povestea supraviețuitoarei unui cult regilios-sexual

Publicat pe 29.07.2014 la 11:41 Actualizat pe 29.07.2014 la 12:36

Natacha Tormey este o femeie care a crescut în cultul Copiii lui Dumnezeu. Abuzată sexual, ea a fost nevoită să trăiască înfricoșată și departe de lume.

Natacha Tormey este o femeie care a crescut în cultul Copiii lui Dumnezeu. Abuzată sexual, ea a fost nevoită să trăiască înfricoșată și departe de lume.

La 18 ani, a reuşit să iasă din cult iar 11 ani mai târziu s-a simțit destul de puternică pentru a-și spune povestea.

“Am fost abuzată sexual de la vârsta de 4 ani – cu diverse ocazii. Era un mediu foarte sexualizat. Pornea de la ideea inocentă că tot ceea ce e făcut cu dragoste, e bine, dar a devenit bizar când soții și soțiile își împărțeau partenerii cu ceilalți."

Apoi s-a mai făcut un pas – femeilor li s-a spus să se folosească de trupurile lor pentru a atrage (și a converti) bărbații chiar și în schimbul unei donații.

"Am văzut adesea adulții făcând tot felul de lucruri în aceeași cameră cu mine. Am doar câteva amintiri fericite din copilărie și 12 frați. Deși locuiam la mare, stăteam în spatele unor pereți înalți."


Pentru a face bani, cultul trimitea copiii la cerșit. "Ieșeam să strângem fonduri și să facem show. Ni se spunea să ne temem de lumea de afară. Ni se spunea că există două tipuri de oameni – cei obraznici – caprele și cei drăguți – oile. Ne spuneau că majoritatea și-a întors fața de la Dumnezeu, iar noi eram Armata Sfârșitului.”

Liderul cultului, David Berg, a prezis că lumea va ajunge la final atunci când mileniul se va încheia. Dar a murit în 1994 înainte să vadă că prezicerea lui a eșuat.

“Ne antrenau să fim soldați de elită și să luptăm împotriva AntiChrist-ului. Ni s-a spus că vom fi binecuvântați cu fulgere ce ne vor veni din ochi și vom omorî oamenii doar cu o atingere de mână. Toate acestea erau niște daruri pe care urma să le primim.”

La 11 ani de când a scăpat, Natacha este fericită, căsătorită și trăiește în Marea Britanie. Cultul și-a schimbat acum numele în The Family International.

Reprezentanții lui neagă orice acuzații în ceea ce privește copiii instituționalizați și își cer scuze față de toți cei care simt că au fost victimele unui abuz, susținând că au tolrență zero față de orice abuz și că i-au expulzat pe toți care au încălcat regulile.

Supraviețuitoarea are acum documente care să-i susțină toată povestea şi le prezintă în cartea sa “Născută Copil al Domnului – Viața mea într-un cult sexual religios și lupta pentru a supraviețui în afara acestuia.”

În articolul

Abuzată sexual de la 4 ani! Povestea supraviețuitoarei unui cult regilios-sexual

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 14:24
Actrița din “La Rosa de Guadalupe”, Marystell Molina, s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani
Happy People • la 12:35
Telenovele braziliene pe care orice femei trebuie să le vadă. Povești care te vor cuceri din prima secundă
Happy People • la 10:46
Îţi mai aminteşti de Sol din Cameleonii? A devenit mamă de curând și este complet transformată
Happy People • ieri la 13:15
Imagine adorabilă cu Maite Perioni în copilărie. Cum arăta celebra vedeta când era doar un bebeluș
Happy People • ieri la 01:19
Allisson Lozz, protagonista din “În numele iubirii”, renunță la cariera din cinematografie. Declarațiile actriței cu privire la motivul care a împins-o să ia această decizie
Happy People • ieri la 00:48
Actorul din Rebelde, Roberto 'Puck' Miranda, s-a stins din viața la vârsta de 60 de ani