Ben Stiller, diagnosticat cu cancer de prostată. Cum a reușit celebrul actor să învingă nemiloasa boală

Publicat pe 04.10.2016 la 18:14 Actualizat pe 04.10.2016 la 18:25

Ben Stiller a mărturisit că, în urmă cu doi ani a fost diagnosticat cu cancer de prostată, însă din fericire a reușit să înfrângă nemiloasa boală.

hepta.ro

Îndrăgitul actor de la Hollywood, Ben Stiller, a făcut o dezvăluire incredibilă! Acesta a mărturisit că, în urmă cu doi ani a fost diagnosticat cu cancer de prostată, însă din fericire a reușit să înfrângă nemiloasa boală.

Cunoscutul star de la Hollywood a făcut dezvăluirea, în cadrul emisiunii ”Howard Stern Show”, cu scopul de a creşte gradul de conştientizare în privinţa bolii.

Ben Stiller a vorbit despre felul în care a descoperit şi a tratat cancerul. ”M-a luat prin surprindere. Nu mă aşteptam deloc la aşa ceva”, a spus actorul, care a suferit o intervenţie chirurgicală pentru eliminarea prostatei.

Artistul a vorbit despre Prostate-Specific Antigen (PSA), un test sangvin folosit pentru a măsura nivelul proteinelor, prin care poate fi identificat cancerul de prostată.

Ben Stiller a avut relaţii cu mai multe actriţe celebre la începutul carierei sale, inclusiv cu Jeanne Tripplehorn, Calista Flockhart şi Amanda Peet. În mai 2000 s-a căsătorit cu Christine Taylor, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe o plajă din Hawaii. Cei doi au jucat împreună în filme precum ”Zoolander”, ”DodgeBall: A True Underdog Story”, ”Tropic Thunder”, ”Zoolander 2” şi ”Arrested Development”. Soţii Ben şi Christine Stiller locuiesc la New York şi au împreună doi copii - Ella Olivia, născută pe 9 aprilie 2002, şi Quinlin Dempsey, născut pe 10 iulie 2005.

Născut pe 30 noiembrie 1965, în New York, Benjamin Edward Meara "Ben" Stiller este un actor, regizor producător şi scenarist american, cunoscut pentru rolurile interpretate în filme precum ”Viaţa secretă a lui Walter Mitty/ The Secret Life of Walter Mitty”, ”Zoolander”, ”Mary cea cu vino-ncoa'/ There's Something About Mary”, trilogia ”Un socru de coşmar/ Meet the Parents”, ”Furtuna tropicală/ Tropic Thunder”, seria de animaţie ”Madagascar” şi trilogia ”O noapte la muzeu/ Night at the Museum”.

În articolul

Ben Stiller, diagnosticat cu cancer de prostată. Cum a reușit celebrul actor să învingă nemiloasa boală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x