Amber Heard a făcut pace cu Johnny Depp. Uite ce gest a făcut actriţa pentru fostul ei soţ!

Publicat pe 07.09.2016 la 13:15 Actualizat pe 07.09.2016 la 13:41

Actriţa Amber Heard renunţă la procesul intentat actorului de comedie Doug Stanhope, pentru defăimare, după ce el a acuzat-o că îl şantajează pe Johnny Depp, informează site-ul publicaţiei New Musical Express.

În documentele depuse în luna iunie, actriţa spune că Doug Stanhope ”a orchestrat o veritabilă stratagemă, pentru a scrie un articol” în publicaţia The Wrap - intitulat ”Johnny Depp Is Being Blackmailed by Amber Heard” (”Johnny Depp este şantajat de Amber Heard”) -, în care este acuzată ”de şantaj şi alte activităţi infracţionale” îndreptate împotriva soţului ei, cu care se află în proces de divorţ.

Actorul de comedie a sărit în ajutorul lui Depp, după ce Heard a acerut, la finalul lunii mai, un ordin de restricţie, după care a făcut publică o fotografie ce o prezintă cu un ochi învineţit şi a spus că soţul ei este ”un agresor în serie”. De asemenea, Amber Heard a spus starul american a făcut-o ”să se teamă pentru viaţa ei”.

Avocaţii actriţei în vârstă de 30 de ani au susţinut că cele afirmate de Doug Stanhope sunt acuzaţii ”complet false şi defăimătoare”, care îi cauzează acesteia ”un mare rău”.

Potrivit unor documente obţinute de TMZ, procesul este încheiat, iar reprezentanţii actriţei au spus: ”Amber a trecut mai departe, şi-a reluat munca şi duce o viaţă normală şi fericită”.

În luna august, actorii Johnny Depp şi Amber Heard au ajuns la o înţelegere privind divorţul, spunând că niciunul nu a dorit să îi facă rău fizic sau emoţional celuilalt.

Ea va dona, în scopuri caritabile, cei 7 milioane de dolari obţinuţi în urma divorţului de Johnny Depp, sumă care îi va ajuta ”pe cei care nu se pot ajuta singuri”, după cum a declarat actriţa.

Banii vor fi împărţiţi în mod egal între Spitalul de Copii din Los Angeles, unde Amber Heard a făcut voluntariat timp de zece ani, şi uniunea America Civil Liberties, “cu scopul precis de a stopa violenţa împotriva femeilor”.

Cuplul a fost căsătorit mai puţin de 18 luni. Johnny Depp s-a căsătorit cu Amber Heard, la insistenţele acesteia, spun apropiaţii, pe 3 februarie 2015, după aproape trei ani de relaţie. Actorul are doi copii - Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002 - cu Vanessa Paradis, de care s-a despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani.

În articolul

Amber Heard a făcut pace cu Johnny Depp. Uite ce gest a făcut actriţa pentru fostul ei soţ!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x