Andreea Bănică dă din casă: soțul ei, Lucian Mitrea, este un fricos!

Publicat pe 23.01.2017 la 14:06 Actualizat pe 23.01.2017 la 15:11

Andreea Banica si-a facut sotul de ras!

Andreea Bănică a intrat și ea în rândul vedetelor-mămici care povestesc pe internet ce li se întâmplă de când au devenit mame. Pe blogul ei, cântăreața a povestit cum a evoluat fiul ei, Noah, ce recomandări i-a dat medicul pediatru, sosit să consulte bebelușul, dar, cu unul dintre articolele sale l-a făcut de râs pe soțul ei, Lucian Mitrea.

Cea mai recentă relatare a Andreei este cea legată de vaccinul de două luni pe care medicul i l-a administrat fiului artistei.

Vorbisem cu doctorul pediatru seara să ne vedem dimineața, însă nu a apucat să-mi răspundă la mesaj, iar eu nu știam dacă va veni a doua zi sau nu. Dimineața ne-am trezit cu doctorul la ușa: „Am sosit! Este 11.00!!!”….Pfff…eram în pijamale, bine mersi… am sărit din pat ca arsă. L-am scos pe Lucian din duș să fugă după vaccinul care era ținut la rece la farmacia de lângă noi”, a scris Andreea pe blog.

Parea cea mai palpitantă a poveștii abia vine. Andreea Bănică și-a dat soțul de gol, căci acesta a dat bir cu fugiții când a venit momentul efectuării injecției.

Lucian a dat bir cu fugiții, sus în dormitor, să nu îl audă plângând, lăsându-mă cu Noah și doctorul… nu că eu aș fi vreo fire puternică… M-am înarmat cu mult curaj și l-am ținut. A plâns foarte puțin cu 2-3 țipete mai stridente și atât. S-a liniștit foarte repede! Am un bărbat adevărat; de mic îmi arată ce curajos și puternic este el. L-am pupat, l-am alintat, i-am spus că este cel mai cuminte băiețel!”.

Însă nu acesta este singurul amănunt dat din casă de Andreea Bănică. Ea a mărturisit că are discuții cu soțul ei din cauza hranei copilului. El crede că artista exagerează, iar Andreea spune că bebe trebuie să primească atât cât cere.

Lui Lucian i se părea că îi dau prea mult să mănânce (n.r. bebelușului), însă doctorul mi-a spus că trebuie hrănit atât cât își dorește el (își ia cât îi trebuie). Super!!! – am zis – să audă și Lucian că ne contraziceam pe treaba asta. Eu îi explicam că trebuie să se sature, el zicea că nu, că e prea mult. Și uite așa m-a lămurit doctorul și acum sunt liniștită și îi dau să pape cât își dorește”.

În articolul

Andreea Bănică dă din casă: soțul ei, Lucian Mitrea, este un fricos!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x