Angelina Jolie și-a concediat fratele! Motivul este incredibil

Publicat pe 27.03.2017 la 17:54 Actualizat pe 27.03.2017 la 17:59

Indragita actrita

hepta.ro

Actriţa Angelina Jolie şi-a concediat fratele mai mare, James Haven, care a avut grijă de cei şase copii ai vedetei americane după despărţirea acesteia de Brad Pitt.

James Haven a făcut tot ce a putut pentru a-şi ajuta sora după despărţirea ei de Brad Pitt, însă eforturile depuse în ultimele luni l-au epuizat şi a fost nevoit să renunţe la îngrijirea celor şase copii ai artistei.

Actriţa Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, l-a concediat în cele din urmă pe James Haven, fratele ei mai mare cu doi ani, potrivit revistei Grazia.

După despărţirea surorii sale de Brad Pitt, în septembrie 2016, James Haven a început să lucreze pentru Angelina Jolie.

El le supraveghea pe cele şase bone - câte una pentru fiecare copil - angajate de vedeta americană, pe care le înlocuia atunci când acestea aveau o problemă sau erau plecate în concediu.

Potrivit unei surse citate de revista Grazia, ”lucrurile nu au fost deloc uşoare odată cu demararea divorţului dintre Brad şi Angelina, iar James a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-şi ajuta familia în această perioadă extrem de dificilă”.

Concedierea a fost amiabilă, întrucât Angelina are o relaţie foarte bună cu fratele ei mai mare.

Potrivit aceleiaşi surse, ”Angelina era îngrijorată să îl vadă atât de obosit şi a înţeles că fratele ei are nevoie de o pauză”.

”Brad a revenit în viaţa copiilor lor, deci lucrurile se vor calma puţin câte puţin”, a adăugat aceeaşi sursă.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit pe 15 septembrie, iar actriţa americană a depus actele de divorţ pe 19 septembrie.

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne - şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt doreşte custodie comună.

Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

În articolul

Angelina Jolie și-a concediat fratele! Motivul este incredibil

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x