Gest EXTREM! Antonio Banderas, decizie RADICALĂ după ce a suferit o criză cardiacă

Publicat pe 03.04.2017 la 17:32 Actualizat pe 03.04.2017 la 17:37

Actorul a recurs la un gest extrem!

hepta.ro

Problemele de sănătate l-au împins pe îndrăgitul actor să ia măsuri extreme! Antonio Banderas a declarat că a decis să renunțe la fumat și să-și încetinească ritmul de muncă după ce a suferit o criză cardiacă în ianuarie.

"Cel puțin m-am ales cu un lucru bun din asta: am renunțat la fumat, fără ajutorul vreunor pilule sau altceva. Am terminat", a mărturisit actorul Antonio Banderas, în vârstă de 56 de ani, cotidianului spaniol Diario Sur, potrivit unui articol apărut în ediția sa de duminică.

"Voi continua să muncesc, dar o voi face în alt ritm. Îmi voi rezerva timp după fiecare film și voi face saltul pe care mi l-am propus de mai mult timp și să trec în spatele camerei, să scriu scenarii", a declarat el reprezentanților ziarului pe care i-a primit la reședința sa din Malaga, orașul său natal.

Antonio Banderas, care a devenit cunoscut datorită filmelor lui Pedro Almodovar înainte de a face carieră în SUA cu filme precum 'Philadelphia' și 'Masca lui Zorro', a dezvăluit recent că a suferit în ianuarie o criză cardiacă pentru care a fost supus unei intervenții chirurgicale și i s-au instalat trei stenturi.

Potrivit actorului, fosta lui soție Melanie Griffith l-a sunat aproape în fiecare zi pentru a se interesa de starea sănătății sale în această perioadă dificilă. Banderas se află în prezent într-o relație cu consiliera de investiții neo-zeelandeză Nicole Kimpel, în vârstă de 36 de ani.

Antonio Banderas și Melanie Griffith, 59 de ani, au anunțat în 2014 că au decis să divorțeze "în mod amical și afectuos". A fost vorba de a doua căsătorie pentru Banderas, care a fost însurat timp de opt ani cu actrița spaniolă Ana Leza, de care a divorțat în 1996 pentru a se căsători cu Melanie Griffith.

În articolul

Gest EXTREM! Antonio Banderas, decizie RADICALĂ după ce a suferit o criză cardiacă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x