Șapte vedete care fac viața imposibilă colegilor de breaslă

Publicat pe 05.01.2014 la 15:22 Actualizat pe 05.01.2014 la 16:40

Pe marile ecrane, actorii par de vis: carismatici, credibili, o mână de profesioniști. În culise, cei mai mulți le fac viața un iad colegilor și regizorului. Unii au creat asemenea scandaluri, încât li s-a dus faima de oameni arțăgoși cu care nimeni nu ar vrea să lucreze.

Mike Myers (Austin Powers)

Myers a început să fie cunoscut pentru maniile sale și nevoia de a avea totul sub control. Primele zvonuri au plecat chiar de la asistenta sa personală, fiica regizorului „Wayne's World”.

Katherine Heigl („Grey's Anatomy”)

Una dintre cele mai bine actrițe de la Hollywood a căzut în dizgrație (filmând în prezent reclame la medicamente) după ce și-a jignit colegii, în repetate rânduri, și a avut pretenții enorme de la echipa cu care lucra. Producătorii „Grey's Anatomy” au primit cel mai rău tratament, Heigl refuzând să primească o nominalizare la Emmy din cauza „scriptului groaznic”.

Gwyneth Paltrow

Aparent, Paltrow este tipul de vedetă care ar da bani unui om să-i usuce cabina de duș de la sala de fitness pentru a nu intra în contact cu apa rămasă de la persoana dinaintea ei. În plus, actrița reușește să-ți facă dusmani rapid. La filmările Iron Man 2, aceasta a evitat-o pe Scarlett Johansson atât de mult, încât nu au schimbat două cuvinte în afara scenelor prevăzute.

Russell Crowe

Crowe este cunoscut pentru comportamentul violent când este sub influența alcoolului, apelurile amenințătoare către producători în miez de noapte și jignirile lansate pe Twitter. Personalitatea sa excentrică a presupus chiar „vacanțe” temporare în timpul filmărilor.

La un moment dat, l-a criticat și pe George Clooney pentru aparițiile sale comerciale, drept pentru ca actorul i-a dat replica: „Omule, singurii care profită de pe urma certurilor dintre două vedete sunt cei de la revista People. Ce nu înțelegi?”

Edward Norton („Fight Club”)

Un actor dedicat și pasionat de munca sa, Norton pare să provoace discuții tocmai din cauza acestor calități. A fost auzit spunând: „Sunt incapabil să mă implic în ceva numai ca actor. Când lucrezi cu oameni grozavi, nu numai că acceptă asta, dar și o privesc cu ochi buni. Dar când muncești cu oameni nesiguri, devine o problemă”.

Steven Seagal

Nu este de mirare că acest actor, antrenat în artele marțiale, a provocat scandaluri de câteva ori. De la exagerarea propriei povești de viață până la lovirea colegilor între picioare prin pauze, Seagal le-a făcut pe toate. Chiar și pe platourile de filmare, Seagal a încercat să fie cât mai veridic, odată trecând cu tancul peste câteva animale. O parte dintre ele au murit.

James Cameron (regizor, „Avatar”)

Cameron nu este cel mai diplomatic din breaslă. Regizorul este faimos pentru modul în care le răspundea actorilor ce doreau să vorbească cu el: „Stai la rând!”. Nu de puține ori, cei din echipa sa au ajuns la capătul răbdării.

foto: hepta.ro

În articolul

Șapte vedete care fac viața imposibilă colegilor de breaslă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Unde se află românul care a dat 500.000 de euro pe o maşină. Bolidul său nu este însă şi cel mai puternic
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x