Atenție, alimente ce pot fi consumate după ce mergem la sală!

Publicat pe 10.06.2014 la 09:52 Actualizat pe 10.06.2014 la 11:10

Dacă te duci la sală trebuie să ai mare grijă la ce mănânci și înainte, dar și după. Sunt alimente pe care le poți consuma fără probleme, dar unele care dau foarte mari bătăi de cap după


Dacă te duci la sală trebuie să ai mare grijă la ce mănânci și înainte, dar și după. Sunt alimente pe care le poți consuma fără probleme, dar unele care dau foarte mari bătăi de cap apoi.

În primul rând, este esențial să nu te duci cu stomacul gol la sală, penru că vei arde mai multe calorii, dar total greșit. Totuși, trebuie să ținem cont că este în regulă să luăm masa cu 30 de minute înainte să mergem să facem exerciții fizice.

După sală, ca să refacem rezervele de glucoză din muşchi, se recomandă tot carbohidraţi, plus material proteic, aminoacizi sub formă de brânză, lapte, iaurt, friptură și ouă. De asemenea, este foarte important să bem suficientă apă ca să evităm deshidratarea în timpul efortului fizic.

Deci, ne punem pe treabă și nu renunțăm la mâncare. Da???

În articolul Atenție, alimente ce pot fi consumate după ce mergem la sală!:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Cum ne încălzim iarna mai ieftin și eficient, fără să sacrificăm confortul. Lecţii de la alte ţări europene
observatornews.ro
Cum ne încălzim iarna mai ieftin și eficient, fără să sacrificăm confortul. Lecţii de la alte ţări europene
Cum arată acum Radu Coșarcă și Monica Nicolici, foștii prezentatori ai Observatorului de la Antena 1 din anii 2000
a1.ro
Cum arată acum Radu Coșarcă și Monica Nicolici, foștii prezentatori ai Observatorului de la Antena 1 din anii 2000
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
HelloTaste.ro
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
Budincă de conopidă cu brânză și smântână, cremoasă, fină și plină de savoare
Catine
Budincă de conopidă cu brânză și smântână, cremoasă, fină și plină de savoare
Orașul în care toți oamenii locuiesc în același bloc. Poți ajunge acolo doar printr-un tunel imens
useit.ro
Orașul în care toți oamenii locuiesc în același bloc. Poți ajunge acolo doar printr-un tunel imens
Acuze fără precedent la adresa milionarului român care are un salariu de 33.000 de euro pe lună: “Tâlhăria e tâlhărie!”
as.ro
Acuze fără precedent la adresa milionarului român care are un salariu de 33.000 de euro pe lună: “Tâlhăria e tâlhărie!”
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
MediCOOL
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
Avertisment important pentru persoanele care obișnuiesc să păstreze pâinea în frigider! Ce spune 'regele patiseriei britanice'
Spynews
Avertisment important pentru persoanele care obișnuiesc să păstreze pâinea în frigider! Ce spune 'regele patiseriei britanice'
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
DeParinti
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
Cauze ale durerii de urechi. Ce poate cauza acest simptom
MediCOOL
Cauze ale durerii de urechi. Ce poate cauza acest simptom
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
HelloTaste
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
close
x