Berbecii au parte de schimbări în viață, în timp ce Taurii își îmbunătățesc relațiile sentimentale

Publicat pe 03.08.2015 la 09:44

Află ce ți-au rezervat astrele în luna august!

Hepta

Află ce ți-au rezervat astrele în luna august!

Berbec - Foarte animată este această lună, pe segmentele relaționale. În primul rând este bine să acorzi atenție și eforturi suficiente, relațiilor sentimentale și a celor cu copiii. Până în preajma datei de 12 ale lunii mai ai șanse deosebite de a pune ordine și disciplină fie într-o relație sentimentală deja existentă, fundamentată pe baze solide, fie te vei gândi serios, pe termen lung la o relație nouă, în funcție de nevoile tale sufletești actuale. Totuși, resentimentele, nemulțumirile amoroase sau cele care vizează relațiile cu copiii vor predomina întreaga lună. Înțelept ar fi să stai deoparte de implicații sentimentale noi, pentru că puțin probabil să există șanse de durată a unei idile înfiripată pe parcursul lunii august. În a doua parte a lunii va slăbi fiorul dragostei și atenția îți va fi atrasă de segmentul profesional și sănătate. Se conturează schimbări majore, izul acestora simțindu-l discret, dar suficient de puternic, încât să îți dea de gândit. Profită de lejeritatea socială a lunii august și odihnește-te mai mult, planifică-ți controale medicale de specialitate și optează pentru un stil de viață sănătos.

Taur - Prima parte a lunii ar fi bine să o dedici segmentului domestic, relaționării cu membrii familiei și cu rudele. Până pe 15 august se mai pot petrece schimbări spectaculoase acasă, fiind vorba atât de amenjarea spațiului de locuit, cât și de achiziționarea unor obiecte patrimoniale valoroase sau chiar terenuri și case noi. Fii prudent, deoarece există riscul să te grăbești sau din dorința de a face lucrurile numai cum vrei tu poți uita de părerile celorlalți. Astfel a-i gafa serios în chestiuni familiale care îi privesc și pe cei dragi. Mai ales la relațiile cu femeile din cadrul familei, neamului tău este nevoie să acorzi atenție, pentru că discordia este prezentă și încurcă gândurile, vorbele, faptele. Relațiile sentimentale se îmbunătățesc vizibil în a doua parte a lunii. Însă, până atunci mai pot apărea animozități și resentimente atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Se conturează o perioadă în care îți vei schimba concepțiile și ideile despre iubire și implicațiile ei. Ba chiar vei simți adierile schimbării și vizavi de modelul amoros dorit până nu demult. Distracțiile și aventurile vor interveni după 22 august, dar folosește-le cu măsură.

Citește mai multe pe horoscop.a1.ro

În articolul

Berbecii au parte de schimbări în viață, în timp ce Taurii își îmbunătățesc relațiile sentimentale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x