Capricii de vedete: sotii Beckham au angajat un majordom care sa le deschida cadourile de Craciun

Publicat pe 29.10.2013 la 12:44 Actualizat pe 29.10.2013 la 15:48

Multe vedete de la Hollywood sunt recunoscute pentru stilul de viata excentric. Celebritatea, dar si sumele exorbitante pe care reusesc sa le castige le determina “sa-si ia lumea in cap”.

Cel mai recent caz este cel al fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, care a platit 30 de milioane de dolari, pentru a-si achizitiona patru case din vecinatatea resedintei sale din California. Motivul? Dorinta de intimitate. Iata si alte staruri care au abuzat de notorietatea lor:

Kim Kardashian

In urma cu cateva luni, cand a adus-o pe lume pe fiica ei, North West, vedeta a solicitat sa fie inchis un intreg etaj al spitalului unde a nascut. Atunci “Daily Star” scria ca frumoasa Kim “a citit ca primele momente din viata unui bebelus sunt cruciale, astfel ca si-a dorit ca totul sa se desfasoare in conditii optime”, declara o sursa apropiata pentru publicatia respectiva.

Aceasta nu este singura celebritate care a facut acest lucru. Pentru a evita privirile indiscrete, Beyonce si sotul ei, Jay-Z, au inchiriat un intreg etaj al spitalului Lenox Hill din New York, atunci cand artista a nascut-o pe Blue Ivy.

Paris Hilton

Frumoasa mostenitoare a imperiului Hilton a platit nu mai putin de 36.200 de euro pentru a cumpara mai multe sticle cu apa minerala, ce aveau incrustate cristale Swarovski, pentru unul dintre cateii sai.

David si Victoria Beckham

In 2004, publicatia “Abc” dezvaluia ca sotii Beckham au angajat un majordom, pentru a le desface cadourile de Craciun. Pentru acest mic serviciu, barbatul a fost platit cu 1.600 de euro pe zi. Nu se stie insa daca salariul era brut sau net.

Rihanna

Celebra cantareata a cerut sa fie inchis un restaurant londonez, ca sa cineze in liniste. Aceasta a solicitat sa-i fie adusa cate o portie din toate preparatele servite in acea unitate. Presa britanica scria, la momentul respectiv, ca “RiRi” ar fi cheltuit 10.834 de dolari.

Jennifer Lopez

Pe acelasi principiu a mers si fosta sotie a lui Marc Anthony. Ca sa-si poata face cumparaturile fara sa fie intimidata de privirile curiosilor, actrita a cerut ca pe durata unei zile centrul comercial din capitala columbiana, Bogota, sa fie inchis.

Foto: Hepta.ro

În articolul

Capricii de vedete: sotii Beckham au angajat un majordom care sa le deschida cadourile de Craciun

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x