Carte sau film? Top 3 cărți din 2015 pe care trebuie să le citești înaintea filmului!

Publicat pe 23.03.2015 la 10:05 Actualizat pe 23.03.2015 la 15:59

Anul acesta a început deja în forță din punct de vedere cinematografic, de la Fifty Shades of Grey, Still Alice, American Sniper, The Theory of Everything sau Insurgent și încă nu s-a terminat. Iată cele mai așteptate titluri de care ar fi bine să ții cont înainte ca filmul să apară în cinema

Anul acesta a început deja în forță din punct de vedere cinematografic, de la Fifty Shades of Grey, Still Alice, American Sniper, The Theory of Everything sau Insurgent și încă nu s-a terminat. Iată cele mai așteptate titluri de care ar fi bine să ții cont înainte ca filmul să apară în cinema.

Brooklyn

Romanul lui Colm Toibin ne spune povestea unei tinere dintr-un oraș irlandez, care emigrează în Brooklyn. Acțiunea se petrece în anul 1950 și ceea ce pare a fi o simplă poveste despre evoluție, duce la destrămare, când personajul principal se luptă între viața actuală din America și vechile sale rădăcini.

Dark Places
Romanul lui Gillian Flynn "Gone Girl" a făcut senzație în ultimii ani, mai ales după ce adaptarea cinematografică i-a adus Oscarului lui Rosamund Pike pentru cea mai bună actriță. Acum, Dark Places promite să lovească din nou, având-o pe Charlize Theron în rolul principal. Aceasta spune povestea unei femei al cărei frate a masacrat întreaga familie atunci când era doar o copilă de șapte ani.

Paper Towns

Succesul fulminant al cărții, The Fault In Our Stars l-a determinat pe John Green să pregătească o nouă poveste de dragoste. Paper Towns expune o poveste de adolescenți, în care o fată îl angrenează pe un băiat pentru a o ajuta să elaboreze un plan de răzbunare, apoi dispare, lăsându-i indicii despre cum să o găsească. Cara Delevingne are un rol principal deja.

În articolul

Carte sau film? Top 3 cărți din 2015 pe care trebuie să le citești înaintea filmului!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x