Ce calități ai în funcție de ZODIE. ASTEA sunt punctele tale forte!

Publicat pe 23.06.2016 la 14:08 Actualizat pe 23.06.2016 la 14:23

Fiecare persoană are personalitatea sa și se remarcă prin anumite calități. În funcție de zodie, nativii au punctele lor forte, iar unii reușesc cu brio să iasă în evidență și să strălucească în societate. Alții, dimpotrivă, preferă să fie mai retrași și să stea departe de lumina reflectoarelor.

Fiecare persoană are personalitatea sa și se remarcă prin anumite calități. În funcție de zodie, nativii au punctele lor forte, iar unii reușesc cu brio să iasă în evidență și să strălucească în societate. Alții, dimpotrivă, preferă să fie mai retrași și să stea departe de lumina reflectoarelor.

Consultantul în astrologie, Dezideriu, ne-a prezentat principalele caracteristici pozitive ale nativilor zodiacului. Poți să le descoperi în materialul de mai jos!

BERBECUL este eroul zodiacului. În majoritatea situațiilor în care alte zodii preferă să se mai gândească la ce să facă, Berbecul sare direct în acțiune, pentru că acolo se simte cel mai bine. Pasional, ambițios, franc, uneori chiar naiv, mai pică din când în când și în capcane, dar învață din toate și nu le mai repetă. Sunt devotați prietenilor.

TAURUL este omul de afaceri. Este campion când vine vorba de stabilitate și de constanță. Dacă un Taur știe că are de făcut un lucru, nu se oprește până nu ajunge acolo. Este materialist, dar nu în sensul interesat, pur și simplu îi place să își vadă rezultatul muncii, unde puține alte zodii îl întrec. Este atras spre tot ce înseamnă frumos.

GEAMĂNUL este comunicatorul zodiacului. Are potențialul de a deveni un adevărat intelectual. Agitația lor mentală îi face niște personaje bine informate și pentru că, de obicei, au și un discurs foarte bun, se fac repede remarcați. Sunt versatili, se adaptează din mers situațiilor și se plictisesc repede. Sunt foarte sociabili și de obicei se bazează pe rațiune și mai puțin pe instinct.

RACII reprezintă definiția termenului de “mama răniților”. Sunt monumente de emoție, sensibilitate și au un puternic simț al tradiției. De obicei sunt oameni retrași, tăcuți, care preferă să nu iasă în față, dar nu trebuie confundați cu niște oameni slabi. Vor face orice pentru oamenii de lângă ei, pe care îi consideră parte din familie.

LEII sunt liderii zodiacului, au un simț nativ de a conduce, mulți regi și președinți de stat se nasc cu influențe puternice din această zodie. Sunt generoși, sunt puternici și trec peste obstacole exact ca felina din savană. Fără competiție. Sunt foarte ambițioși și concentrați pe ce au de făcut, lucru care le aduce, de obicei, succesul pe care și-l doresc.

Nativii FECIOARĂ sunt organizatorii zodiacului. În mijlocul haosului, acolo unde toate celelalte zodii se sperie, Fecioarele știu exact ce și cum trebuie făcut ca să restabilească ordinea. Sunt ființe raționale, pe care te poți baza oricând pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Nu sunt cei mai pasionali când vine vorba de dragoste, dar întotdeauna vor lăsa faptele să vorbească în locul lor.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Ce calități ai în funcție de ZODIE. ASTEA sunt punctele tale forte!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x