Ce meserie ți se potrivește în funcție de ZODIE

Publicat pe 08.08.2016 la 20:03 Actualizat pe 08.08.2016 la 20:16

Fiecare persoană are atuurile sale, trăsături care îi evidențiază de ceilalți. Tocmai de aceea, unii se potrivesc mai bine în anumite domenii, iar alții performează la polul opus.

Fiecare persoană are atuurile sale, trăsături care îi evidențiază de ceilalți. Tocmai de aceea, unii se potrivesc mai bine în anumite domenii, iar alții performează la polul opus.

Specialiștii de la astrocafe.ro au realizat o listă cu principalele caracteristici ale nativilor zodiacului și au prezentat, în funcție de acestea, joburile care li se potrivesc cel maii bine.

BERBEC- tot timpul în competiție!

Acest nativ este foarte activ, energic, ambițios și competitiv. Urǎște rutina și complacerea într-o meserie care nu-l provoacǎ și nu-i pune la treabǎ inteligența ascuțitǎ. Îi place sǎ ținteascǎ sus, este fǎcut sǎ conducǎ și sǎ impunǎ regulile jocului, motiv pentru care rareori se mulțumește cu postura de subordonat.

Adorǎ meseriile în care existǎ provocare și care îi pun adrenalina în mișcare. Este foarte prompt și ferm în decizii, chiar și în situații de crizǎ, lucreazǎ foarte bine sub presiune și îi plac sarcinile dificile care-i testeazǎ inteligența și priceperea. Muncește mai mult pentru ambițiile sale decât pentru bani. Ştie foarte bine cǎ, odatǎ ce-și îndeplinește scopurile, vin și banii.

I se potrivesc de minune meseriile care cer inițiativǎ, combativitate, curaj și ambiție. De fapt, poate reuși în aproape orice meserie care necesitǎ calitǎțile de mai sus. Femeile Berbec se descurcǎ excelent chiar și în meseriile masculine. Berbecii au însǎ succesul asigurat ca militari de carierǎ, polițiști, chirurgi, stomatologi, sportivi de performanțǎ, cascadori, detectivi, directori, politicieni, mecanici, ingineri, piloți.

TAUR – succesul vine încet, dar sigur!

Taurul are drept calitǎți de referințǎ tenacitatea, perseverența, rǎbdarea și stabilitatea. El știe cǎ succesul nu vine peste noapte și cǎ, pentru a-l obtine, e nevoie de multǎ muncǎ și perseverențǎ. Însǎ, o datǎ ce-și pune ceva în minte, mai ales dacǎ este vorba despre o meserie care-l inspirǎ și-i pune la treabǎ talentele artistice și simțul estetic sau dacǎ miza materialǎ este foarte mare, nu renunțǎ pânǎ când nu reușește.

Ritmul lui poate fi foarte lent, uneori imposibil de înțeles de nativii altor zodii, dar ceea ce construiește cu dǎruire și chiar încǎpǎțânare dureazǎ în timp și aduce multe beneficii pe termen lung. Se simte atras de meseriile care-i pot asigura o anume stabilitate și siguranțǎ. Acceptǎ ușor pozițiile subalterne, pentru cǎ îi place sǎ i se spunǎ ce are de fǎcut, mai mult decât sǎ conducǎ.

Orice ar face, Taurul nu pierde nicio clipǎ din vedere miza, profitul spre care se îndreaptǎ. Pentru el este important, nu neapǎrat cât și ce muncește, ci mai degrabǎ care este câștigul lui. Ia decizii destul de greu și numai dupǎ o analizǎ atentǎ a riscurilor.
Se descurcǎ exemplar în meserii care au legǎturǎ cu finanțele (bancheri, contabili, agenți de asigurǎri). De asemenea, pot face carierǎ în domeniul construcțiilor, arhitecturii, agriculturii, afacerilor hoteliere. Iar pentru cǎ au simț artistic foarte dezvoltat, fac fațǎ cu succes în domenii precum: modǎ, design, picturǎ, muzicǎ, decorațiuni interioare, cosmeticǎ (mai ales parfumerie).

GEMENI – schimbarea este rațiunea de a trǎi!

Acest nativ este un maestru al comunicǎrii. Este fǎcut sǎ se miște în permanențǎ, sǎ mijloceascǎ și sǎ faciliteze schimburile de informații sub toate aspectele. Cum îi place sǎ fie mereu în mișcare, sǎ-și satisfacǎ mereu curiozitatea vazând și fǎcând lucruri noi, cunoscând oameni interesanți și documentându-se, nu va putea sta niciodatǎ într-un birou cu ochii ațintiți în ecranul unui computer toatǎ ziua. Sau dacǎ se va întâmpla asta, va fi foarte nefericit.

Gemenii au nevoie de stimulare mentalǎ, de lucruri care sǎ le ținǎ mereu interesul viu și atenția treazǎ. De aceea, ei obișnuiesc sǎ se ocupe de mai multe activitǎți odatǎ, chiar dacǎ pe unele le abadoneazǎ din mers, odatǎ ce nu mai prezintǎ interes.
Simțul umorului nu le lipsește, iar inteligența îi ajutǎ sǎ iasǎ și din cele mai grele situații. Totuși, deseori sunt superficiali și împrǎștiați. Au nevoie sǎ lucreze în parteneriat cu persoane mult mai organizate decât ei.

Sunt pur și simplu strǎluciți ca scriitori, jurnaliști, avocați, agenți de vânzǎri (se pricep foarte bine sǎ negocieze și sǎ convingǎ), comercianți, caricaturiști, actori (de comedie, mai ales), agenți de bursǎ, purtǎtori de cuvânt. Pot face carierǎ și în publicitate, relații cu publicul, televiziune, turism, transporturi.

Află mai multe și despre ceilalți nativi ai zodiacului aici!

În articolul

Ce meserie ți se potrivește în funcție de ZODIE

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x