Ce ne rezervă toamna din punct de vedere al astrelor? Camelia Pătrășcanu ne sfătuiește ce să facem!

Publicat pe 08.09.2014 la 16:32 Actualizat pe 08.09.2014 la 16:41

Telespectatorii ii pot urmari sfaturile Cameliei in fiecare dupa-amiaza, de luni si vineri, de la ora 17.00, in cadrul emisiunii Acces Direct. Sambata, de la ora 18.00 (si in reluare duminica, de la ora 16.00), Camelia Patrascanu realizeaza Star Zodiac la Antena Stars

Toata luna septembrie este important sa strangem relatiile de colaborare si parteneriatele de lucru. Trebuie sa fim constienti de contributia noastra la echipa si sa ne stabilim locul onorant in cadrul grupului din care facem parte. Daca acest loc nu ne convine e bine sa ne excludem singuri si sa cautam persoanele compatibile cu obiectivele si sufletul nostru.

Oamenii cu care ne insotim indica ce slabiciuni de caracter avem.

In octombrie punem din nou in discutie oportunitatea de mai face parte dintr-un parteneriat – profesional sau conjugal. Daca nu ne simtim apreciati, iubiti si respectati decizia de a rupe alianta este aleasa cu seninatate. Recuzam angajamentele dezonorante care ne sunt impuse, criticam lipsa de moralitate si implicare.

Depunctam aliantele in care nu suntem tratati cu demnitate. 8 octombrie este ziua cea mai expusa dezamagirilor dar si reactiilor radicale. Insa, legaturile functionale se intaresc prin alegerea unor scopuri noi, provocatoare, stimulative, care improspateaza legatura de cooperare.

Mecur retrograd (4-25 octombrie) ne face atenti la greselile repetate si ne ne arata ca n-are logica sa asteptam alt comportament de la persoane care nu schimba nimic in modul lor de a gandi – relatia nu are cum sa produca un alt rezultat. In acest interval corectam contracte si conditii de parteneriat, dar e bine sa semnam si sa ne luam angajamente abia dupa 25 octombrie.

Luna noiembrie subliniaza ambitia de reusita. Desi simtim ca este important sa ne pastram calmul, un imbold interior ne spune ca luptam mereu cu timpul, ca viata se schimba in permanenta si nu ne asteapta. De aici teama ca nu reusim sa terminam la timp si ca iesim din orarul vietii. Luptam pentru miza, pentru castig. Daca nu ne este clar ce avem de castigat nu ne mobilizam perfect vointa si tenacitatea.

Trebuie sa ne gasim motivatia care ne face sa mergem inainte crezand in demersul nostru si in reusita. Fara sa fim obsedati de reusita trebuie sa ne gasim o miza capabila sa ne inspire si sa ne mobilizeze. Altfel, nici o calatorie nu poate incepe iar destinul nostru nu se poate dezvalui si implini. Luna Noua din 22 noiembrie ne ajuta sa renuntam la tot ce ne opreste sa ne implinim cu adevarat – falsele datorii, convingeri limitative, sentimente negative, regrete, teama de propriile limite si de necunoscut.

Telespectatorii ii pot urmari sfaturile Cameliei in fiecare dupa-amiaza, de luni si vineri, de la ora 17.00, in cadrul emisiunii Acces Direct. Sambata, de la ora 18.00 (si in reluare duminica, de la ora 16.00), Camelia Patrascanu realizeaza Star Zodiac la Antena Stars.

În articolul

Ce ne rezervă toamna din punct de vedere al astrelor? Camelia Pătrășcanu ne sfătuiește ce să facem!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x