Ce rochie de mireasă să alegi în funcție de zodie

Publicat pe 04.03.2014 la 11:10 Actualizat pe 04.03.2014 la 16:56

Ziua nunții este poate cea mai importantă și frumoasă zi din viața unei femei, iar rochia pe care o alege este extrem de importantă.

Ziua nunții este poate cea mai importantă și frumoasă zi din viața unei femei, iar rochia pe care o alege este extrem de importantă. Află care este tipul tău de personalitate și ce fel de ținută ți se potrivește în viața de zi cu zi, dar și în ziua cea mare, în funcție de zodia ta:

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Personalitate: ești o persoană idependentă. Ai un stil unic, neconvențional și ești genul de persoană ce nu renunță la propriile idei, în special atunci când lucrurile nu merg foarte bine. Aceste trăsături de caracter te fac o persoană ce gândește limpede și care știe să argumenteze și să își susțină punctul de vedere, dar și un prieten valoros. Locuința ta este una eclectică, poate chiar ușor dezordonată, însă totul este frumos și de bună calitate.

Stilul zodiei tale: ești adepta stilului indie-artistic, dar nu îți place să fii chiar în ton cu moda și să urmezi trendurile majore, decât dacă îți place extrem de mult ce se poartă la momentul respectiv. Îți plac liniile simple și piesele care fură toate privirile în culori de argintiu, turcoaz și culori bogate de albastru. Nu de puține ori ți se întâmplă ca exact combinațiile vestimentare pe care le faci în grabă să primească cele mai multe complimente. Atunci când nu acorzi o atenție foarte mare detaliilor te descurci cel mai bine.

Rochia ta de mireasă: va fi elegantă, dar unică, specială și puțin elegantă. Încearcă să folosești detalii cum ar fi câteva pene și volane și un corset care îți vine ca o mănușă. Pentru accesorii alege ceva creativ: un colier cu o piatră frumoasă sau o pălărie deosebită.

Personalitatea care te poate inspira: Zsa Zsa Gabo.

Pești (19 februarie-20 martie)

Personalitate: Ești o persoană emotivă, empatică și inspirațională în toate aspectele vieții sale. Ești genul de persoană care se implică trup și suflet în proiectele care îi plac, fie că este vorba despre carieră, un hobby sau ceva descoperit recent și îți iei energia din ceea ce faci. Îți place să creezi lucruri artistice și să te înconjori de lucruri frumoase. Probabil casa ta este locul preferat unde se întâlnesc toți prietenii.

Stilul zodiei tale: stilul tău este unul liber și pui accentul mai mult pe funcționalitate decât pe detalii de design. Îți plac materialele bogate, confortabile la purtat, cum ar fi mătasea, cașmirul și lâna. Îți plac petele de culoare ici și colo, deși majoritatea hainelor tale sunt în culori neutre și cel mai bine te simți atunci când nu gândești prea mult o ținută.

Stilul rochiei tale de mireasă: rochia ta va fi delicată și va urma liniile corpului. Va fi perfectă pentru a dansa în ea și nu doar pentru a poza. Nuanțele de sidefiu și crem sunt preferatele tale; nu vei opta pentru un alb simplu. Dantelele și fundițele îi vor oferi rochiei tale acel ceva special pe care ți-l dorești.

Personalitatea care te poate inspira: Elizabeth Taylor

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Personalitate: ești o pionieră și îți place să încerci lucruri noi. Ești impulsivă si exuberantă și în general ești prima din grupul tău de prieteni la a încerca un nou restaurant, o nouă coafură sau un sport interesant. Ești sigură pe tine și nu alegi calea cea mai ușoară, ci pe cea care îți pare mai interesantă. Dacă ceva nu îți atrage atenția imediat, mergi mai departe fără a privi în urmă.

Stilul zodiei tale: îți plac riscurile. Culorile de violet, cizmele înalte, orice iese din tipare. Le vei încerca pe toate și vei suporta consecințele. Îți este mai teamă să nu fii plictisitoare decât să fii catalogată drept ciudată sau prost îmbrăcată.

Stilul rochiei tale de mireasă: tradițiile nu se vor afla pe lista lucrurilor pe care ți le dorești la nunta ta. Vei vrea ceva original, prin care să impui noi trenduri. Nu îți este teamă să folosești culorile și nici accesoriile excentrice, cum ar fi o pălărie din pene.

Personalitatea care te poate inspira: Victoria Beckham.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Personalitate: ești genul de persoană pe care toată lumea și-o dorește ca prieten, nu ca dușman. Ești genul de om pe care lumea se poate baza, dar ești și foarte încăpățânată. Ești loială, bună și echilibrată când vine vorba de conflicte. Însă dacă ți se testează prea mult răbdarea, atunci taurul din tine își arată coarnele. Stilul tău nu este unul modest, îți place luxul și acest lucru este lesne de observat. Frigiderul tău este plin de mâncăruri interesante, de calitate, iar dulapul abundă de haine frumoase. Cheltuiești destul de mult, dar cu cap și ești o persoană de succes.

Stilul zodiei tale: ești tradițională, însă știi să îți creezi un stil propriu. Îți plac accesoriile cum ar fi perlele, pe care le asortezi într-un mod inedit la ținute informale. Pentru că schimbările îți provoacă anxietate, îți place să urmezi regulile de bază și să amesteci unele piese vestimentare simple și anonime cu altele care ies în evidență.

Stilul rochiei tale de mireasă: se știe despre tauri ca sunt persoane tactile și senzuale. Te vei simți cu totul specială într-o rochie din materiale luxoase, cum ar fi mătasea și organza. O rochie cu umerii goi și un șirag de perle se potrivesc personalității sale. Coafura poate fi una simplă, lejeră, în care părul să fie desfăcut, cu câteva codițe împletite care să îți încadreze fața.

Personalitatea care te poate inspira: Audrey Hepburn

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Personalitate: gemenii sunt cunoscuți pentru personalitatea lor duală și pentru nivelul crescut de energie de care dau dovadă. Ești precoce, știi multe lucruri, ești efervescentă și îți place să te înconjori de oameni și să captezi toată atenția.

Stilul zodiei tale: ai un stil ușor schițofrenic, în sensul că astăzi te îmbracu ca Lady Gaga, iar mâine ca Kackie O. Treci de la o extremă la alta și nu îți este teamă de riscuri. Alegerile tale vestimentare țin de toanele tale, însă în general ești jucăușă și îți place să flirtezi.

Horoscopul rochiei tale: acordă o atenție deosebită cărei “personalități” vrei să îi acorzi întâietate în ziua nunții tale. O rochie mai scurtă, până la genunchi este ideală pentru gemeni. Ai nevoie de ceva care să te scoată din anonimat, fără a exagera însă. În loc de un buchet de flori, poți opta pentru o singură floare.

Personalitatea care te poate inspira: Marilyn Monroe

Rac (21 iunie-22 iulie)

Personalitate: semnul racului este cel mai bine caracterizat de contradicții. Când vine vorba de carieră, ești independentă și determinată să îți atingi scopurile. Atunci când ai nevoie de sprijin emoțional, te bazezi foarte mult pe prieteni și familie. Ești bine conectată cu latura ta emoțională și nu de puține ori te critici prea aspru. Cu toate acestea, de îndată ce îți accepți anumite defecte sau slăbiciuni, ești de neoprit. Ești o prietenă grozavă, foarte loială, ce are grijă de cei pe care îi iubește.

Stilul zodiei tale: ești un mare paradox. Ca și adolescentă probabil îți plăceau rochiile delicate pe care le purtai cu teniși sau fustele elegante purtate cu un tricou. Alegerile tale arată că nu îți pasă ce cred cei din jur despre tine - însă dacă ești complet sinceră cu tine, recunoști că de fapt îți pasă. Îți place să riști, dar numai atunci când bănuiești că vei fi în avantaj.

Stilul rochiei tale de mireasă: o parte din tine ar opta pentru o rochie lejeră, ca pentru o nuntă pe plajă. Cealaltă parte din tine și-ar dori o rochie formală, elegantă. Cel mai bine este sdă optezi pentru ceva care îmbină ambele stiluri, să fie o rochie lejeră și comodă, însă cu o notă elegantă. Evită modelurile prea încărcate și optează pentru ceva din satin care să îți pună formele în valoare.

Personalitatea care te poate inspira: Khloe Kardashian.

Leu (23 iulie-22 august)

Personalitate: leii nu suportă singurătatea și au o personalitate magnetică, ceea ce îi face extrem de atrăgători pentru cei din jurul lor. Esti genul de persoană care se simte în largul ei pe o scenă, ai încredere în tine, ești ambițioasă și fericită atâta timp cât ai câțiva admiratori. Nu suporți prea bine criticile și nu ierți cu prea multă ușurință insultele.

Stilul zodiei tale: leul este semnul regalității, iar femeia din această zodie este o adevărată regină a stilului. Îți plac lucrurile rafinate, ce emană inteligență. Vei opta mereu pentru haine de bună calitate, ce îți scot în evidență eleganța naturală.

Stilul rochiei tale de mireasă: îți plac materialele prețioase, de aceea vei opta pentru o rochie din satin, mătase sau organza. Îți plac liniile fine și eleganța, dar vei alege și un accesoriu sau un detaliu care să confere dramatism ținutei, cum ar fi o broșă de cristal.

Personalitatea care te poate inspira: Halle Berry.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Personalitate: acorzi o atenție mare detaliilor, ești cu picioarele pe pămqnt si ești o persoană foarte loială. Locuința ta nu este foarte încărcată si totul este bine organizat. Ești pretențioasa în privința a ceea ce mănânci și ce produse aduci acasă.

Stilul zodiei tale: stilul tău este unul boem cu un accent ușor bărbătesc. Îți plac pantalonii și jachetele în culori crem, roz, albastru deschis și gri. În fiecare seară îți alegi cu grijă ținuta pentru a doua zi și nu ești deloc impulsivă.

Stilul rochiei tale de mireasă: rochia ta va fi o combinație între ceva hippie și ceva victorian. Poți opta pentru o rochie din dantele fără bretele sau o rochie pastel într-o nuanță de roz pal, cu o fundă la spate. O floare în păr te-ar prinde foarte bine.

Personalitatea care te-ar putea inspira: Stella McCartney.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Personalitate: ești o persoană căreia îi plac oamenii și sari mereu în apărarea a ce este corect. Ești o persoană cultă, căreia îi plac călătoriile. Cel mai bine te simți la o petrecere sofisticată sau la teatru. Balanțele sunt comunicative și au mereu ceva interesant și pertinent de spus. Balanțele au o fire artistică pronunțată și un ochi format pentru estetică.

Stilul zodiei tale: tot ce porți trebuie să fie dramatic și frumos - ești atrasă de culorile vibrante, de broderiile florale și de fustele lungi care ating pământul. Ai o vastă colecție de bijuterii mari și accesorii hand-made.

Stilul rochiei tale de mireasă: cel mai bine te prinde o rochie opulentă, de bal, cu detalii florale. Bijuteriile potrivite vor fi cele mici și delicate.

Personalitatea care te poate inspira: Kate Winslet

Scorpion ( 23 octombrie - 21 noiembrie)

Personalitate: ești intensă și pasională și adepta lucrurilor duse la bun sfârșit din care poți avea ceva de câștigat. Ești secretoasă și nu îți arăți cu ușurință emoțiile, preferând sa ții totul pentru tine, dar ești și genul de persoană care își revine rapid atunci când trece printr-o perioadă dificilă. Cuvântul “renunțare” nu există în vocabularul tău și din când în când îți place competiția.

Stilul zodiei tale: femeile scorpion sunt seducătoare și neînfricate. Le place să experimenteze cu haine în culori tari, modele animal print, cercei mari și coafuri excentrice. Accesoriul tău preferat este încrederea în propria persoană, iar culorile preferate sunt roșu și negru.

Stilul rochiei tale de mireasă: femeile scorpion vor alege o rochie îndrăzneață și sexy. Un corset cu un decolteu adânc reprezintă o alegere demnă de o femeie foarte curajoasă și sigură pe sine.

Personalitatea care te poate inspira: Grace Kelly.

Săgetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Personalitate: ești unul dintre semnele zodiacale căruia îi plac descoperirile și esti mereu în căutarea sensului vieții. Ești o aventurieră ce vrea să afle adevărul. Dar cel mai mult prețuiesti libertatea. Stilul tău nomadic de viață te face să ai o poveste de viață înteresantă si sa ai mereu ce povesti.

Stilul zodiei tale: ești un spirit liber, iar hainele tale sunt chic. Îți place să suprapui tot felul de ținute: tricouri, pulovere, rochii și pantaloni. Știi să realizezi combinații îndrăznețe dar reușite.

Stilul rochiei tale de mireasă: mai întâi asigura-te că ai pașaport valabil. Ești exact genul de mireasă ce at opta pentru o nuntă neconvențională, pe o insulă exotică. Rochia ideală este pentru tine cea a unei zeițe, lungă și ușoară, elegantă. Îți stă bine cu părul desfăcut, drept sau în bucle lejere.

Personalitatea care te poate inspira: Miley Cyrus.

Capricorn (23 decembrie-20 ianuarie)

Personalitate: ești o femeie independentă ce preferă munca independentă celei în echipă. Nu ai încredere că altcineva ar putea face un lucru mai bine ca tine. Ești o persoană responsabilă și iei lucrurile în serios. Ești un prieten de nadejde și un partener de afaceri ideal pentru că toată lumea știe că se poate baza pe tine.

Stilul zodiei tale: capricornii preferă negrul și griul și stilul corporativ, dar știu să combine elementele business cu unele accesorii interesante, neașteptate: un colier deosebit, o eșarfă sau o broșă.

Stilul rochiei tale de mireasă: îți plac hainele vintage și ți s-ar potrivi o rochie elegantă căreia să îi dai accente de modern, pe care să o personalizezi după bunul plac. O rochie pe corp ți se potrivește cel mai bine, iar accesoriile potrivite ar fi o brățară vintage sau un pandativ interesant.

Personalitatea care te poate inspira: January Jones.

Foto: hepta.ro


În articolul

Ce rochie de mireasă să alegi în funcție de zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Nașterea în apă: tot ce trebuie să știi despre această metodă
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
x