Ce spune luna în care v-ați născut despre mariajul vostru!

Publicat pe 23.06.2015 la 10:53 Actualizat pe 23.06.2015 la 11:35

O căsnicie de durată are la bază o mulțime de factori: cât de bine îți cunoști partenerul înainte de căsătorie, ce valori comune aveți, planuri de viitor sau modalități de a aplana conflictele. Studiile au arătat însă că un mariaj reușit poate avea la bază și o dată comună de naștere

Hepta

O căsnicie de durată are la bază o mulțime de factori: cât de bine îți cunoști partenerul înainte de căsătorie, ce valori comune aveți, planuri de viitor sau modalități de a aplana conflictele. Studiile au arătat însă că un mariaj reușit poate avea la bază și o dată comună de naștere.

Se pare că oamenii tind să își aleagă drept partener de căsătorie o persoană născută în aceeași lună cu ei sau la maxim patru luni distanță. Femeile născute în luna ianuarie se căsătoresc cu bărbații din martie. De asemenea, femeile născute în luna august vor lua drept soț bărbați născuți tot în luna august și mai puțin pe cei născuți în septembrie.

Există însă excepții. În timp ce datele arată că preferăm partenerii născuți în aceeași lună, bărbații care se aniversează în ianuarie tind să se căsătorească cu femeile născute pe la jumătatea lui octombrie.

Bărbații născuți în martie, care se căsătoresc cu femei născute în iulie sunt mai aproape de opt ori de un divorț. Se pare că cei care se aniversează în februarie se căsătoresc cu femei născute în mai. Relația lor tinde să fie explozivă - aceste cupluri au o rată mare de divorț.

În articolul

Ce spune luna în care v-ați născut despre mariajul vostru!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x