Cel mai tanar top model: are 4 ani, defileaza in show-urile Chanel si il inspira pe Karl Lagerfeld

Publicat pe 07.12.2012 la 12:00 Actualizat pe 07.12.2012 la 12:31

Hudson Kroenig, in show-ul Chanel de pe 6 decembrie 2012

Hudson Kroenig are un CV impresionant pentru un top model. La doar 4 anisori, pustiul se poate lauda cu faptul ca defileaza de cand avea doar un an in show-ul Chanel, a fost imaginea Dolce&Gabbana si este o sursa de inspiratie pentru directorul de creatie Chanel, Karl Lagerfeld, care ii este si nas.

Copilul are de la cine mosteni inclinatia pentru domeniul modei; tatal lui, Brad Kroenig, e unul din cele mai apreciate modele masculine din industrie si prieten apropiat al lui Karl Lagerfeld, pe care l-a rugat sa ii fie nas fiului sau.

La doar un an, Hudson a fost fotografiat pentru editia germana a prestigioasei reviste Vogue, iar un an mai tarziu a aparut pe pasarela la Saptamana Modei de la Paris, de mana cu tatal sau. Inainte de a implini patru ani, micutul era deja imaginea a doua mari campanii, pentru Dolce&Gabbana si Fendi, si aparuse in mai multe pictoriale din publicatiile W, Harper's Bazaar si calendarul Pirelli.

Joi seara, micul Hudson a defilat pentru a treia oara pentru Chanel, la show-ul anual de prezentare a colectiei primavara vara, in Scotia. Tinuta micutului a fost una complicata, care l-as face pe orice pusti de varsta lui sa se planga. Hudson a purtat o camasa alba cu funda, pantaloni in carouri, kilt, o jacheta si bereta din catifea. Micutul s-a comportant insa exemplar si a defilat alaturi de tatal sau.

Nici nu e de mirare, atunci cand ne gandim ca a fost rasfatat de forta creatoare din spatele unuia din cele mai prestigioase brand-uri din lume. Karl Lagerfeld i-a dedicat finului sau o expozitie foto si o carte Chanel si in 2011 l-a invitat pe pusti sa defileze in hainele create de el, fara tatal sau.

sursa foto: hepta.ro

În articolul

Cel mai tanar top model: are 4 ani, defileaza in show-urile Chanel si il inspira pe Karl Lagerfeld

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x