Cinci secrete pentru un par cu mult volum

Publicat pe 25.06.2011 la 15:22 Actualizat pe 25.06.2011 la 15:24

Se poarta buclele mari, naturale, coafurile dinamice, tunsorile lejere, care se pot aranja usor din perie si placa. Marian Uritu, trainer Londa Professional, te invata cum sa obtii mai mult volum de la coafura ta.

Exista cateva mici trucuri, care, realizate corect, te vor ajuta sa obtii o miscare naturala a parului, volum si impresia ca ai un par bogat, des si bine ingrijit.

Spalatul este baza unei coafuri perfecte

Daca spalatul este facut corect si cu un sampon corespunzator, parul va capata volum. Dar nu folosi un sampon pentru volum, pentru ca acesta nu face altceva decat sa curete foarte bine scalpul. Alege mai degraba un sampon potrivit tipului tau de par: uscat, normal sau gras.


Apeleaza la o tunsoare cu volum


Daca parul nu este tuns corespunzator, coafura va avea mai putin volum. Scurteaza partea de calota si fileaza-l la varfuri.


Foloseste spuma de par


Spuma pentru volum se utilizeaza la radacina, iar pe lungime ai nevoie de un produs pentru volum. Daca parul tau este fin, atunci obligatoriu trebuie si un mousse pentru a conferi structura firului de par.


Usuca parul cu capul in jos

Acest lucru ii creeaza volum. In cazul in care folosesti o perie, aceasta trebuie sa fie de dimensiuni mari, iar atunci cand iti doresti ca parul sa aiba mai mult volum si sa fie si ondulat, poti sa apelezi la bigudiurile cu scai sau bigudiuri de metal. Cel mai interesant volum il dai folosind uscatorul de par cu difuzor.


Atentie la ce produse utilizezi

Foloseste produse de styling cu un grad de fixare moderat, pentru un aspect cat mai natural al coafurii. Daca esti indemanatica, poti sa te tapezi - un mic truc pentru a nu lasa cararea pe mijloc sau pentru a crea o calota cu volum de la normal pana la exagerat.

Citeste si Revista Felicia

FOTO: euforia.tv

În articolul

Cinci secrete pentru un par cu mult volum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x